Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
64
Tıklama
0
Öne Çıkarma
hata mi ozellik mi ?
Beta Test Etiketleri : #Hata Bildirimi
G
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

1.si artıranmış mesajlarda yorumun devamı kısmı yok , onun yerine yoruma git açılıyor . şahsen bilerek yapıldıysa mantıksız diye düşünüyorum . çünkü konu en basta açılırken text oldugu icin bayt lar yemez mi zaten ?
2. si mesaj atarken konunun linki mesajda gozukuyor . bu hata mı çünkü benim bildigim mesaj atarken , atacağımız kişinin herhangi bir mesajı üzerinden atıyoruz . o mesaj da bir konuda oluyor , ne sorabileceğimiz zaten belli . mesajın başlığı çünkü otomatik , o konunun başlığı oluyor .
3. resim eklerken whatsapp takı gibi teker teker secsek resimleri birden atsak . resim eklerken birer , birer seçiyoruz , yüklenmesini bekliyoruz .


Cihaz: iPhone6,1 (9.3)
Sürüm: 2.0 (9066)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

G
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ayrıca sağ alttaki turuncu beyaz 1/1 vb . sayfaları gösteren barı , küçültmek lazjm bana kalırsa .



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

G
9 yıl
Yüzbaşı

Hata değil özellik @gun




Bu mesajda bahsedilenler: @gun , @Rusty Ryan
G
9 yıl
General

Küçülteceğiz tamamen değişecek orası.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.