Konuda eğer bir gif'e denk gelirseniz gif yüklenene kadar uygulama hiçbir yanıt vermiyor. Wifi bağlantılarda hızlı olduğu için böyle bir sorun yaşamadım ama 3g üzerinden girdiğimde yavaş olduğundan donma süresi çok uzuyor.
Cihaz: iPhone6,2 (9.3) Sürüm: 2.0 (9017)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Resim gözükmüyor gif ön izleme o düzeltilecek birde burada başka sorun var forumda belli boyuttan fazla olan gif'leri hiç oynatmamamız gerekiyor Onuda halledeceğiz teşekkürler.
Cihaz: iPhone6,2 (9.3)
Sürüm: 2.0 (9017)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >