Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
407
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Apartmanda köpek besleyeceğim, tavsiyeler?
J
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar ben biraz iri cins köpekleri seviyorum K9 yani alman kurdu gibi. Tek isteğim apartmanda alman kurdu besleyebilmek ve tek sorunum ise havlaması. Evde havlar mı bu hayvan? Eğer havlar diyorsanız cins önerisinde bulunabilir misiniz lütfen?



B
8 yıl
Yüzbaşı

Alman kurdunu evde besleyemezsin hayvana yazık hapis hayatı gibi bahçeli olması lazım. Tüy dökmesi sorun olmazsa Beagle cinsi var bakabilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
8 yıl
Teğmen

Benim köpeğim var 4yaşını geçti apartmandayız öncelikle havlamaması için eğitmeniz gerekiyor misal domi (köpeğimin adı) dışardan bir köpek havlaması yada apartmanın arasında abartılı sesler duymadıkça havlamaz bir sıkıntısı varsa gelip ince ince inler bizde anlar derdine çözüm buluruz. Haa bana göre tek sorun tüy meselesiki bunun kesin bir çözümü yok ancak en iyi çözüm aşağıda hergün düzenli şekilde köpeği taramak+evde kıyafet giydirmek ki çok şeker oluyorlar t-shirtlerle :D gibi yöntemlerle tüy sorununu idare edebilirsiniz ayrıca köpeğinizi günde en az 2 kere aşağı indirip yürütmelisiniz ki köpek enerjisini atsın. Bizde yürümenin dışında havanın güzel olduğu zamanlar apartmanın çocukları alıp aşağıda topta oynatıyorlar çocukların sevgilisi buda enerjisini daha rahat atmasının yolu mesela :) neyse kısaca böyle işte havlayıp havlamaması daha çok epitimine bağlı kanımca :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.