Konu aslında tam bu değil çünkü metro arayüzü açılıyor ama masaüstünde sağ taraftan açılan yada sol üst köşeden açık olan uygulamaları gösteren tema açılmıyor.
normal çalışıyo sonra bişe oluyo kapanıyo kendiliğinden.
evet sağ tarafta açılmıyor sol tarafta sadece sol alttan başlat menüsüne tıklayarak metro arayüzüne geçiyorum soldaki ve sağdaki kısımlar açılmıyor. bilgisayarı kapatmak istediğim zaman genelde sağ taraftaki metro arayüzünü açar ayarlar güç kısmından kapatırım. ama sağ taraf açılmadığı zaman başlangıç tuşuna basıp metro arayüzüe gidip yukardaki güç tuşunda kapatıyorum
Son zamanlarda bir güncelleme yaptınız mı? Yaptığınız bir güncelleme buna sebep olmuş olabilir. Eğer bu sorunun olmadığı tarihi biliyorsanız bilgisayarı o tarihe alabilirsiniz. Böylelikle sorununuz çözülür.
bilgisayarım yeni, daha 1 aylık. free dos geldi ben 8.1 pro yükledim ve orjinal keyle etkinleştirdim. yükler yüklemez de tüm güncellemeleri yükledim. yani sorun güncellemedense ne zaman olduğunu bilmiyorum. değilse windows'um bozuk zaten her zaman olmuyor bazen oluyor.
normal çalışıyo sonra bişe oluyo kapanıyo kendiliğinden.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.