2 hafta önce abd den ıphone 6s getirdim Şarj yüzdesiyle alakalı problem yaşıyorum şarja takıyorum 5 dk aynı seviyede kalıyor sonra hızlı hızlı artıyor veya %85 den şarjdan alıyorum şarj yüzdesi düşmüyor telefonu aç kapa yapınca kendine geliyor normal şekile dönüyor neden böyle olur yardımcı olursanız sevinirim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
öncelikle en az IOS 9.1 yükleyin(tercihen IOS 9.2 public beta 2) , ondan sonra şarjı tamamen bitirip, telefon kendini kapatana kadar telefonu kullanın ve tekrar şarj etmeyi deneyin.
Şarjı tamamen bitirip tamamen doldurun. %100 olduktan 20 dk sonra şarjdan çekin. Durumda düzelme yok ise restore yapıp aynı işlemi tekrar edin. Bu işlemde sonuç değişmezse servise göndermeniz gerekir.
Bende Zorlu Center Apple dan 12 gün önce 6s almıştım. Bataryayla alakalı aynı problemleri yaşıyordum. Bazen şarja taktığımda 40 dk aynı yüzdede kalıyordu. Çıkartıp tekrar taktığımda düzeliyordu. IOS 9.1 ile kullanıyordum. Yazılımla alakalı da bir iki takılma vardı. Dün götürdüm iade aldılar. Yenisini aldım.
İade nedeni olarak incelemeye aldılar ve problemin kaynağının kesik sim kart olduğu söylediler. Kesik sim kartlarların cihazda anakarta zarar verdiğini söylediler. Böyle durumla çok karşılaşmışlar. Bende ne olur ne olmaz diye gidip nano sim kart aldım. Yenisine onu takıp kullanmaya başladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar-ozer -- 10 Kasım 2015; 12:42:26 >
Her kafadan başka bir ses çıkmış. Jailbreaksız telefona beta sürüm yükleyin diyen de çıkmış.
En iyi çözüm servis.
Hocam apple public Beta dan haberiniz yok sanıyorum araştırmanızı tavsiye ederim Çözüm batarya kalibrasyonudur ve cihazı kapanana kadar kullanıp tamamen şarj olduktan en az 20 dakika sonra fişten çekmektir
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >