Dün $36'a sipariş ettiğim razer deathadder chroma mouse'un bugün baktıgımda $66 olduğunu gördüm. İster istemez içimde mouseun orjinalliğiyle ilgili bir şüphe oluştu. Satıcı daha önce 28 adet satmış ve hepsinden %100 olumlu geri dönüş almış. Sipariş ettiğim ürün sıfır ürün. Çoğunluk olarak fiyatı $57 civarı e-Bayde.
Daha önce böyle bir durumla karşılaşmış olan ya da bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
İyi günler
SONUÇ: Fare ile ilgili sahte geri bildirimler geldi. Satıcı bana yanlış bir track number verdi. Ürün elime ulaşmadı. E-Bay paramı geri iade etti.
Görüşleriniz için ve zaman ayırdığınız için teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Daha önce kulaklık almıştım aldıktan sonra fiyatı arttı ve kargo parası arttı. Ürün sıkıntısız geldi. Artış esnasında stok sayısıda guncellenmişti. Buuuk ihtimal ellerinde eski model yada stokta çok durmuş fare vardı. Eğer ürün %100 orjinal diyorsa ve sahte gelirse ebay e başvurun. Ebay money back ile korunuyorsa ve paypall odemeniz varsa 30gun içinde paranız iade ediliyor. Ama razer ürünlerinin çok fazla çakması var ebayde. Amazonda 29dolara satılan ( indirimle ) ebayde 25-70 dolar arasına satılıyordu. Yani tam bilmek çok zor. Sahte ürün olduğu bilerek alıp beğenen kişilerde mevcut.
Cevabınız için çok teşekkürler. Bugün fareyi kargo verdi ve ürünün fiyatını tekrar $36 yapmış.
Bu arad top seller olması sahte olma ihtimalini azaltmıyor mu? Sonuçta 28 adet satmış, elbet sahte olduğunu anlayıp şikayet edenler olurdu ve eBay'de bu durumda satıcının hesabını kapatmaz mıydı?
Top seller olup sadece sahte ürün satanlarda mevcut. Hani hava atmak için imitasyon ürün alanlar oluyor 100-200 dolarlık ürünün şekil olarak aynısı 15-20 dolar gibi fiyatlara çıkarıyorlar top sellerdan daha çok yorumlara bakınız. Oradan anlaşılıyor genel olarak.
Dün $36'a sipariş ettiğim razer deathadder chroma mouse'un bugün baktıgımda $66 olduğunu gördüm. İster istemez içimde mouseun orjinalliğiyle ilgili bir şüphe oluştu.
Satıcı daha önce 28 adet satmış ve hepsinden %100 olumlu geri dönüş almış. Sipariş ettiğim ürün sıfır ürün. Çoğunluk olarak fiyatı $57 civarı e-Bayde.
Daha önce böyle bir durumla karşılaşmış olan ya da bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
İyi günler
SONUÇ: Fare ile ilgili sahte geri bildirimler geldi. Satıcı bana yanlış bir track number verdi. Ürün elime ulaşmadı. E-Bay paramı geri iade etti.
Görüşleriniz için ve zaman ayırdığınız için teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorter -- 20 Kasım 2015; 10:18:52 >