Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3644
Cevap
128256
Tıklama
19
Öne Çıkarma
Cevap: Apple Music [ANA KONU] ÜCRETSİZ HI-FI KAYIPSIZ SES VE DOLBY ATMOS GELDİ (S.S.S, Video İnceleme) (183. sayfa)
S
4 ay
Teğmen

Kayıpsız olarak dinlemek ve indirmek daha iyi. Tidal gibi müzik kalitesine göre arama özelliği yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cellat_006
B
2 ay
Binbaşı

Merhaba ben Windows 11'de artık iTunes'u kaldırdım uzun bir aradan sonra çünkü güncellemeleri sonlandırdı Apple. Apple Music uygulamasını indirdim. Standart bir kulaklık ile kullanıyorum şuan bilgisayarı. Lossless formatı açık kullansam bir fark olur mu boyut çok büyüyecek arşivde ama. Bazen telefondaki albüm ile bilgisayardaki albüm farklı gözüküyor neden anlayamıyorum. Albümü 7-8 sene önce almışım Apple Music'te ondan mı eşleşmiyor. Mağazadan kaldırılmış olabilir mi albüm ? Tekrar mı satın almak lazım acaba çünkü eskiden farklı bir hesap kullanıyordum.



H
4 hafta
Çavuş

Tin Audio T2, Sennheiser CX80 gibi başlangıç seviyesi kulakiçi kulaklıklar ve iPhone 14 - MacBook Air üzerinden yüksek çözünürlüklü kayıpsız dinlemek için ekipman önerisi olan var mı? Birkaç model araştırdım ama uyumluluk konusunda şüphelerim var.



T
3 hafta
Yüzbaşı

En iyi uyum sağlayan ve en iyi sesi alabileceğiniz airpods pro 2 ve airdpods max hocam pahalı olsalarda durum böyle



R
2 hafta
Yüzbaşı

Telefon üzerinde evdeki Apple Music uygulamasından müzik değiştirme gibi bir özellik yok mu? Spotify da vardı hiç AirPlay ile uğraşmadan telefondan tvdeki müzikleri değiştirebiliyordum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.