Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
427
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LAGUNA II. KULLANICILARI......!
İ
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar özellikle laguna kullanan arkadaşlara sormak istiyorum .. 2005 model laguna II 1600 cc. hacminde araba almak istiyorum. Benim sorum şu olacak max param 25000ytl son limit ...! bu araçın artısı ve eksisi nelerdir. Çoğu kişi lagunaları beğenmiyor tip olarak ama benim hoşuma giden bir araba ama sizlerin tercülerinden faydalanmak ve görüşlerinizi almak istiyorum laguna ile ilgili bir başlık var ama tam anlamıyla aydınlanmış değilim bu konuda yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler ediyorum.



W
18 yıl
Yarbay

yol tutuşu ve güvenliği çok üst düzeyde gayet kaliteli bir araç....
türkçe yazıp konuşur.....esp fln war...çok hoşuma gidiyor...
ama 1.6 nın yakışından uzun yolda rahatsız olabilirsin....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
18 yıl
Yüzbaşı

Ucuz al gitsin sonuçta Megane 2 dan daha iyi olması beklenir bu araçtan Megane 2 her yerde var ...



S
18 yıl
Binbaşı

- yönü masraf çıkardımı pahalıya patlar sana.. 1.6 motor ile 2.0 aynı yakıyor diyorlar..

2.0'ın da vergisi yüksek işde..

Ben olsam 1.6 alır, lpg taktırır performans derdi olmadan kullanırdım.. Elbette performans düşecektir ama bu şehir trafiğin de ekonomi daha önemli bence.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 26 Kasım 2006; 14:44:22 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ikinciel sitelerinde aracın fiyatı çok uygun gibi geliyor bildiğim kadarıyla sıfırları pahalı .. başka bir deyişle sıfır alanlar baya zarar ediyorlar . Bunun nedeni kendi sınıfındaki araçlardan çok daha kötü mü olması ... alırsak bende pişman olur muyumdiye tereddütlerim var... zaten bundan dolayı bu aracı kullanan arkadaşların görüşlerini almak isterim. Konuya ilgi gösteren ve cevap yazan arkdaşlara da teşekkür ediyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl
Onbaşı

alırsan pişman olmzasın; tüketimi de abartılacak seviyede değil; 1.6 vectradan her zaman 1 lt az yakıyor..

oldukça kaliteli ve güvenli bir araç..Pek sorun da çıkarmaz; çıkarsa da servis TRde en iyi durumda şu an; hemen halledilir..

0km alanların çok zarar etmesinin bir nedeni de oyak indirimiyle de alınabiliyor olması aynı aracın..

laguna 2 malzeme kalitesi olarak başarılıdır..

sürüş özellikleri keyif vericidir; çok sessizdir ve tasarımı göreceli olarak mükemmeldir..

1.6 motor olması bir dezavantaj değil; yıllardır megane; clio ; scenic ve lagunada kullanıldı motor ve kalitesini kanıtladı..

ama bu aracın tadını çıkarmak için sakin kullanmak gerekiyor; performans konusunda birşey beklememelisiniz ancak otobanda 200 km görebilir düz yolda..

sürüş pozisyonu olarak meganelardan çok daha iyi bir konumdadır araç...

Ve sınıfındaki araçlardan daha da güvenlidir..

privilege versiyonu almanızı tavsiye ederim ; ESPlidir...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl
Yarbay

makyajlı kasa bak, dynamique seviyesinden itibaren ESP standart (sadece expressionda yok esp) ve 115hp lik yeni motor kullanılıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl
Onbaşı

makyajlıyı 25000 altına zor bulur bence


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl
Yüzbaşı

benim çok hoşuma gidiyor ve fiyatı da gerçekten çok çok uygun geliyor. yakıt tüketimi konusunu bilemeyeceğim ancak bence oturaklı bir araç.



İ
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

peki laguna II. kullanan arkadaş var mı acaba banan bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar yazabilir se sevinirim....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
18 yıl
Teğmen

bende değil ama babamda var bu aletten bence alınabilecek bi araba ama tavsiyem servis bakımlıları seç, triger kayışı ve katalitik konvertörü sor, çünkü elektronik edevatı biraz fazla bi araba sanmıyorum piyasada derdinden anlayacak usta tektük çıkabılır ama fazla oduğunu,

bu dediğim katalitik konvertör ve triger kayışı önemsiz görünsede triger kayışı için servise gittiğinde 1000 veya 1500 ytl yi aşan bi masraf çıkartmaları ihtimal dahilinde,

uzun yolda çok rahat insanı hiç yormayan, 1,6 olmasına ve ağırlığına, hızlanmalarda biraz geç kalmasına rağmen, hızını ve yolunu bulduğu zaman banamısın demeyen bi araç,

bizdeki alet 1,6 privilege deri koltuk, sunroof, yol bilgisayarı, full bi araba araştırırsan uygun fiyata bulursun. biniciysen bence alınır, bide koskosuz binme,allah vermesin kendinide karşındakinide yakma parça fiyatları tuzlu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.