Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
7
Cevap
851
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Total War: Warhammer Türkçe Dil Desteğine Sahip Olabilir!
G
11 yıl (5016 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi



       Bildiğiniz gibi Total War serisinin Rome II ve Atilla oyunlarında Türkçe dil seçeneği yer alıyor. Bugün duyurulan Total War: Warhammer da Türkçe dil seçeneğine sahip olabilir.
 
       Creative Assembly'nin yayınladığı basın duyurusunda Türkçe açıklamalar da bulunuyor. Yani yapımcı ekip Türk oyunculara verdiği önemi oyunun duyurusundan itibaren gösteriyor. Firmanın Total War: Warhammer için yayınladığı Türkçe açıklama şöyle:
 
       Bitmek bilmeyen fetihlerin çağındayız. Her birine dünyayı ele geçirmeye niyetli kudretli bir kahramanın liderlik ettiği ırklar birbirine karşı topyekûn savaş ilan ederken, devasa muharebelerde binlerce savaşçı çarpışıyor.

Hepsi sizin emriniz altında.

Bölünmüş haldeki seçmen kontları ortak düşmanlarına karşı güçlü bir bayrağın altında birleştirmeye çalışan cesur Karl Franz, İmparatorluğun askerlerini topluyor.

Yeşilderililer savaşın acımasız vahşetine duydukları açlıkla Grimgor Ironhide‘ın kabilesine doluşurken, hem Orklar hem de Goblinler kana susamış bir halde bekliyor.

High King Thorgrim acıya dayanıklı Cücelere dağ kalelerinden çıkarak kendilerine karşı bin yıldır süregelen adaletsizliğin intikamını almak için harekete geçmelerini emrediyor.

Öte yandan, çürümüş ölülerden oluşturduğu ordulara komuta eden Mannfred von Carstien‘ın emri altındaki Vampir Kontların savaşa katılma sebebi öldürücü bir esrar perdesinin ardında gizleniyor.

Eski Dünya ihanet, savaş ve akıl almaz bir gücün ortaya çıkışıyla parçalara ayrılırken, kuzey rüzgârları daha da büyük bir tehdidin varlığını fısıldıyor. Gerçeğin kendi dokusu parçalanıp bükülmeye başlıyor…
  
       Eğer hala Total War: Warhammer'ın duyuru videosunu izlemediyseniz sizler için hazırladığımız Türkçe altyazılı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



W
11 yıl (490 mesaj)
Yüzbaşı

Websitesinde yaptığı resmi duyuruda Türkçeye dair en ufak bir bilgi vermedi. Oyunun steam sayfasındaki açıklama kısmı ise Türkçe yani üstte okudunuz metin. Bu metinler bazen geliştiriciler tarafından Türkçe olarak yazılsa da bazen Steam çevirmenleri tarafından da Türkçeye çevrildiği olabiliyor. Ama inşallah oyunu yine Türkçe çıkarırlar Attilla oyununda iyi sayıda Türk oyuncuya ulaşmıştı.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

U
11 yıl (4121 mesaj)
Yarbay

Attila'yı almıştım eğer Türkçe çıkarsa bunu da kısmet olursa alırım.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

D
11 yıl (15099 mesaj)
Yarbay

Ne çıkarsa çıksın da Rome II gibi çıkmasın. Oyunun ne arayüzü, ne de optimizasyonu yüzümü güldürdü, verdiğim parayı çöpe atsam daha iyi hissederdim.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

K
11 yıl (1433 mesaj)
Binbaşı

roma 2 ve Attilada çıkana kadar Türkçe olacağı kesin değildi ama ikiside Türkçe çıktı bundan sonraki oyunlarada destek vereceklerini açıkladılar her ne kadar strateji oyunlarıyla aram olmasada bu desteklerinden dolayı her türkçe oyunu alıyorum bu oyun da güzel olcak seriye farklı bir oyun yaratıklar fala güzel olur bekleyip göreceğiz :)



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

U
11 yıl (469 mesaj)
Yüzbaşı

Güzel haber Rome 2'yi almıştım. Türkçe dil desteği oyuna ayrı bir tat katmıştı. Buda Türkçe dil desteğiyle gelirse direk alırım.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

2
11 yıl (511 mesaj)
Yüzbaşı

bana oyunu satın almak düşer



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
11 yıl (186731 mesaj)
Yarbay

Atillada Fps Düşüşleri yaşanıyordu İşallah bunu İyi optimize ederler..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.