Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
30
Cevap
1254
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: ıkıncı el arac almak ıstıyorum ama yılbasından sonra sızce fıyatlar nasıl olur (2. sayfa)
N
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

nasıl olcak bu işler arkadaslar c.tesi araca bakmaya gıttım ve hıc hosuma gıtmedı arac yanımda bı kaportacı arkadasımı da goturdum saolsun bana cok yardımı dokundu .....sonuc olarak begenmedık aracı ve vazgectım....
sole temızınden acıl ıhtıyactan dolayı satan bırı denk gelse de alsam ben de bı arac ....bakalım hala beklemedeyım ....



S
18 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: kyibe


quote:

Orjinalden alıntı: dejavu_srkn

Arkadaşım genel olarak bayramların öncesinde oto piyasasında bir hareketlenme ve artış gözlenir.Bu sene kurban bayramı da yılbaşına denk geldiğinden eğer çok aceleniz yoksa,en azından ocak ayının ortalarına kadar beklemenizde fayda var.
Ocak ayı içinde motorlu araçlar vergisinin ilk taksidininde yatırılacağını unutmamak gerek.


iyide 300-500 milyonluk vergi otomobil fiyatının düşmesine nasıl etki eder ki?


fiyatın düşmesine etki etmez belki ama, aralıkta aynı fiyata alıp bir de ocak'ta vergi ödeyeceğinize 1 ay sonra alıp vergi ödemezsiniz 6 ay için


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
18 yıl
Teğmen

HER YILBAŞINA YAKLAŞILDIĞINDA AYNI KONU BİRAZ BEKLE FİYATLAR DÜŞECEK TURFANDA DOMATES SATILIYOR SANKİ O ESLİDENDİ DAHA ÖNCELERİ BÜYÜK ŞİRKETLER KULLANDIKLARI ARAÇLARI ARALIK AYINDA SATIŞA ÇIKARIR VE AMORTİSMALARINDAN DÜŞMEK İÇİN YENİ ARAÇ ALIRLARDI BUDA KISA BİR SÜRE İÇN PİYASALARI HAREKETLENDİRİRDİ FAKAT BİR KAÇ SENEDİR BÜYÜK ŞİRKETLER FİLOLARINDAKİ ARAÇLARI SATIP YERİNE KİRALIK ARAÇ KULLANDIKLARINDAN BU HADİSEDE ORTADAN KALKTIĞINDA EĞER BİR ŞEY ALMAYA KARAR VERDİYSENİZ İMKANLARINIZ ÖLÇÜSÜNDE EN İYİYİ SATIN ALIN VE ARKANIZA BAKMAYIN.BEN 3 YIL ÖNCE 12000 YTL YE 95 MODEL TOYOTA ALDIM BU YIL HAZİRAN AYINDA 12100 YTL YE SATTIM ZARAR ETMEDİM GEZDİĞİM KAR KALDI.HOŞUNUZA GİDEN BİR ARABA BULDUNUZMU KAÇIRMAYIN DİYORUM


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Binbaşı

2006 için konuşmam gerekirse Mart ve Nİsanda fiyatlar acayip dip yapmıştı..Bence önemli bir gelişme olmazsa (faizler, krediler falan) 2007 de de öyle olacak ve yazın hareketlenecek..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl
Yarbay

Arkadaşım eğer sıfır alırsan aralık ayında firmlar ellerindeki stokları bitirmek için kampanya üzerine kampanya yapıyor bu fırsatlardan yararlanbilirsin onun için sıfırda en uygun zaman aralık ayı diye düşünüyorum. İkince elde aralık-nisan arası iyidir.



M
18 yıl
Çavuş

quote:

Orjinalden alıntı: nobodys_perfect

bu arada gecenlerde bi yerde okumus tum ocaktan ıtıbaren taksılerde bagaj ve zorunlu klıma ıstenıcekmıs dıye ne kadar dogru bılmıyorum ama bunun da pıayasayı etkıleyebılcegı soylenıyo
aslı var mı bu haberın bılmıyorum ama sanırım bayramdan sonra ocak sonu subat baslarında bı arac almak en mantıklısı ben bunun kanaatıne vardım


bu söylediğin gerçekleşicek babam taksici ordan biliyorum binlerce taksi satışa çıkcak özellikle şahin ve doğanlar
babam bu sene albea aldı sattı şahini 2.500 ytl ye 93 model bide aynı anda onca taksi piyasaya çıkarsa fiyatları herhalde 1.000 ytl ye düşer bir yandan ucuz sıfır araçlar yani ikinci el bir müddet ölebilir ve fiyatlar düşebilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
18 yıl
Binbaşı

ya arkadaşlar benimde şimdi kafam karıştı ben mart gibi yeni civic sedan almayı planlıyodum.eger bu tarz araçlarında fiyatlarındada gozle gorunur bir düşüş yaşanırmı sizce?birde agustosta 2008ler çıkmış oluyo yani adamın sattıgı 2006arac bile 2yasında gibi olcak bence en iyi ay agustos 2.vergi yattıktan sonra gayet iyibir zaman....ya sizce?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
18 yıl
Teğmen

ben de bir araç almayı düşünüyorum. Fiyatların ne olacağı belli değil. Bence imkanı olan kış mevsimi yaklaşırken alsın. Fiyatlar cazip.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
18 yıl
Yüzbaşı

bende ikinci el almayı düşünüyorum subat 2007 de .. bakalım daha ne alacagımada karar veremedim :( halayimde tigra var amaa bilmiom :( bide tek kapı corsa bide tek kapı polo ahha hhhhhhhhhhhhhhhh


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
18 yıl
Er

bence araba almak için vergiler düşünülürse sen o arabayı alamazsın, e bu vergiler hep var, sen biniciysen uygun araba buldumu kacırma derim ben..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
18 yıl
Er

bu arada bende bir uno bakıyorum 7500 ytlye 98 model kaprta etmiz enjeksiyonsuz 1.4 lpg li var nasıl fiyat bana pahalı geldi...?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.