ben cadt twinmoslarıma 3.2v vermiştim gunluk kullanmıştım 2-2-2-5 207 mhz de uzerine bi fan uflesin yeter ayrıca forumda bu ramleri aratabilirsin cadt olmasına rağmen 2-2-2-5 çalışan tek ramdir kendisi twinmos da sanırımbu arada msn e eklersen seninle gorusmek istiyorum bikaç konuda hem yardımcı da olurum twinmos ram konusunda da...(aykun_szr@hotmail.com)
4V'a kadar yüklendim bişey olmadı. Yani ne Mhz yapıyor nede zamanlama düşüyor. 1 ay kadar günlük 3.2V kullandım hiçbir sorun olmadı. Kasa havalandırması çok iyi olmasada oluyor 3.2V'ta bile fazla ısınma olmuyor. Ayrıca 4V'ta ram ılık hale gelmeye başlıyor. Kasa içinde biraz havalandırma varsa 3.2V ta fansız kullanabilirsin. Ama CADT ram'den fazla bişey beklemek doğru olmaz
şimdiden teşekkürler...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.