Çok zorlanıyorum ama dayaniyorum problemler olmazsa bu kadar sıkıştırmazdım kendini ama problemler bana kafayi yedirdi onlara zaman açmak içinddiğer konulari iki iki gidiyorum. Sadece sayi-kesir problemleri yapıyorum sizce sadece sayi kesir bilmek yetermi hedefledigim net için yani. Diğer problemleri sallasam mi. Hedefin 25 net
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arkadaşım sen diğerlerini hallet problemlerde de çıkmış sorulardan çöz biraz öyle abartılacak bir şey değil diğerlerini iyi ve hızlı çözersen bazı problemleri deneyerek bile yapabilirsin.
Problemler yabana atmaya gelmez misal ben gecen senenin firinci sorusunu yapamadim. Oran/orantiyi cok iyi kavrayacaksin. Yas problemlerini atabilirsin belki o da sıklardan gidilebildigi icin. Ama ben birakma derim. Hiz problemleri misal ortalama hiz duz mantikla yaptigin ve formulle yaptigin cok farkli. Konulara calismasan bile testlerini coz mutlaka sinavda o telasla bildigini yapamazsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >