Yolda yürürken scooter bot kutusu gördüm bi baktım sıfır scooter bot muhtemel ayağına olmamis . aldım bana olmazsa başkasına veririm dedim giydim tam oldu bide makinaya attim ne olur ne olmaz bit falan vardır diye on numara su geçiriyor şuan arkadaşım Harley aldı su geçiriyor diyor
Timberland botum su geçiriyor arkadaşlar. O kadar para veriyoruz 1 sene olmadı alalı ama üstü ıslandığı zaman su geçiriyor. Garantiye göndersem büyük bi ihtimal bi sonuç çıkmayacak. Daha önce başına böyle bi olay gelen varmı. Bi çözümü felan yok mu bu işin.
Adidas ax2 akar. Bilege kadar giriyorum mubarekle sıkıntı yok. Su izide birakmiyor ustunden nano gibi akip gidiyor su damlalari vs. Bu sari botlar zaten kizilay dagitmis gibi.
Tek derdim millet normal spor ayakkabisi sanip delirdinmi malmisin vs diyor onlarada cok cahilsin diyorum.
bende'de adidas AX 1 MID GTX var bu arada aynı dertten bende muzdaribim ilk alıp getirdiğimde bu naylona bu kadar paramı verdin bu haftaya su geçirir falan dediler 1,5 yıldır giyniyorum nerdeyse suyun içinde tepiniyorum 1 gram su girmedi daha
Yukarıda yazdım aynı botu kullanıyoruz,Kesinlikle çok çok memnunum.. Adamlar yapmış valla hem rahat hem sıcacık tutuyor hemde sağlam..
bende bundan var. timberland ion mask bu ikinci kışı daha tık demedi ne su almada neden yıpranmada hatta üst kısımlarında bez olan yerler var hava alması için sendeki çakma olmasın? orjinal alan garantiye göndermekten neden cekinsin?
Bende 2 senedir PLT kullaniyorum 100 liraya aldim gram su gecirdigini gormedim sicakta tutuyor. Ayrica yaklasik 6-7 ay evvel 30 liraya pro tracker marka bir spor ayakkabi aldim gunluk kullanim icin cirtcirtli kolay giyilsin vs diye dusundum. Gecen gunlerde bu ayakakabi ile yagmurlu havada disari ciktim. Gram su almadi icine sasirdim dogrusu. Bu urunlerde basimiza gelse ucuz etin suyu kara oldu derizde artik 400-500 lira veripte bole sikintilar yasanirsa ayip. Bence hakkini ara firmayla irtibata gec.
2010 yılında almıştım 199 Tl ye siyah modelini hala kullanıyorum yeni gibi genel olarak iyi bakarım ayakkabılara aldığımda verdiğim paraya kıyamamıştım. Ozaman normal botlar 100 lira gibi bir fiyattı, Geçenlerde alıyım bi daha dursun uzun yıllar sorun çıkarmıyor nası olsa dedim, baktım 500 tl olmuş yuh arkadaş tamam çok sıcak çok rahat hatta kullandığım en rahat ettiğim bot ama 500 lira millet kira ödüyor, evini geçindirmeye çalışıyor neredeyse almaktan vazgeçtim. Yapı meselesi ama ben bir ayakkabıya 500 lira verip sokağa çıkmaya utanırım şahsen ama kalitesine bişey diyemem hakeder mi fiyatını bence hayır. Kısaca konuya gelirsek arkadaşımda da vardı aynı bot 1 ay giydi ayakkabının bağcıklarının geçtiği yerdeki 2 tane metal kopmuş götürdü. Yaptırıcaz dediler 15 gün sonra çek verdiler baya ilgililerdi ama dediğim gibi 5 sene önce ki olay.
Bu botlar daha çok moda olsun gibi geliyor bana cat de aynı scooterda aynı bal rengi botlar hep,şu spor ayakkabı gibi olan botlar daha sağlam ve rahat,hem de şık isterseniz onu deneyin.Ben de cat kullanıyorum bağcık kısımlarından içeri su girmesi kaçınılmaz,çok rahat olduklarını da söyleyemem.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
boyner den aldım sahte olacağını sanmıyorum.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
boyner den korkacaksın. kesin çakmadır.
İyi olmuş. 150-200 liraya yerli üretim scooter botlar varken sırf hava olsun diye bu botu alırsan böyle olur.
Kusura bakma ama hak ediyorsunuz.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @toysican
< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @toysican
4 senedir 90 liralık bot giyiyorum zerre şu geçirmedi hatta bot ilk gün ki gibi duruyor.
90 liralık botları tavsiye ederim her şey marka değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Yukarıda yazdım aynı botu kullanıyoruz,Kesinlikle çok çok memnunum.. Adamlar yapmış valla hem rahat hem sıcacık tutuyor hemde sağlam..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
bu ikinci kışı daha tık demedi ne su almada neden yıpranmada
hatta üst kısımlarında bez olan yerler var hava alması için
sendeki çakma olmasın?
orjinal alan garantiye göndermekten neden cekinsin?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 6 Ocak 2015; 16:18:20 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
garantiye göndereceklerini belirtiler.
Sonuç çıkmazsa hakem heyetine başvuracagim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >