Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
631
Tıklama
0
Öne Çıkarma
wamp server kurdum.localhost çalıştırıdm şimdi ilk işim ne olmalı yardım lütddfen?
F
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle html üzerinde birkaç gün çalıştım html kodlarını az çok öğrenmeye çalıştım. Şimdi php öğrenip kendimce birşeyler yapmak istiyorum..

Wamp server kurdum.Localhost çalıştırdım. Şimdi ilk olarak ne yapmam gerekiyor nerden başlamalıyım aşama aşama gitmek istiyorum temelden yardımcı olursanız sevinirim.



S
11 yıl
Çavuş

<?php

echo "Hello World!";

?>



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ehehe çok güldüm :)

php ile ilgili videolar izliyorum öğreniyorum. amacım kendimce küçük oyun yapmak bu seviyeye ne kadar zamnda gelebilrim sizce? günde 4 saat civarında vakit ayırıyorum php konusuna kafaya taktım iyice :)

Bide örneğin; if , swich case , function , diziler gibi php nin temel işlemlerini ne kadar zamanda kavrayabilirim,ne kadar zamanda düşünmden if li swichli kodlar yazabilirim sizce ?? (Matlab konusundan biraz aşinayım bu ifadelere )


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Teğmen

if mantığına en yakın zamanda başlarsın birkaç int string işlem yap boolean türünü öğren sonra direk if'e geç,
functionlar php içinde resmen ayrı bir dil :P birsürü function var tavsiyem ifden sonra döngüleri öğren


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

döngü mantyklaryny anladym if switch for while gibi ama function sykynty ve konular zorla?tykça sykyyor adamy bazen ya ama yazdy?yn kod olunca zevk alyyosun kendi yapty?yndan :) bir an önce oyun falan yazmak istym yaw :)))



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.