Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
27
Cevap
19446
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mesafe Ekran Hesabı
A
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Oturma odasına LED TV almayı düşünüyorum. Duvardan duvara 5 metre 30 santim mesafe var. Koltuğu koyup oturdugumda 60 santim daha ekrana yaklassam 4 metre 70 santim gibi bir mesafeden ekrana bakılacak. Bu mesafe için kaç ekran TV almalıyım? Aklımda 47 inç var ama acaba cok mu buyuk olur diye 42 inç mi alsam diye kararsız kaldım. Satıcılara soruyorum eve gidince ekran daha buyuk gorunur diyorlar. Doğrusu yardıma ihtiyacım var.



O
11 yıl
Onbaşı

Arkadaşlar merhaba,

yeni bir led tv almak istiyorum w905A yada F8000 olacak. sony için temmuz ayına kadar beklme kararı aldım xz kampanyasını belki yaparlar diye.

Neyse konuyu fazla uzatmayayım, Tv'nin boyutu hakkında kafam bir hayli karışık.Forumdan okuduğum kadarı ile belirli bir süre sonra tvler göze küçük gelmeye başlıyormuş. O Yüzden aldıktan sonra keşke demek istemiyorum. 47 yada 55 inch alacağım ama 55 de büyük gelirmi emin değilim. genelde akşamları tv izleyeceğim ve digitürk hd almayı düşünüyorum. yani çok fazla sd yayın izlemeyeceğim.

Aşağıdaki resimde tv ünitesinin ve oturma gruplarının yerini ve mesafelerini çizmeye çalıştım.Sizlerden ricam Pişman olmamak adına önerilerinizi paylaşmanızı Rica ederim 47 mi? 55 mi?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

https://store.donanimhaber.com/ee/7f/81/ee7f817029443f5d2df01d55dde6e240.jpg


< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.