Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
538
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Medyascope'un Skandal Bulgar Göçmenleri Videosu...
N
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

https://eksisozluk.com/medyascopeun-skandal-bulgar-gocmenleri-videosu--7295639?a=popular
https://www.youtube.com/watch?v=xA3fssPaocU&ab_channel=Medyascope

Aldığı Alman fonunun hakkını Nevşin Mengü ile birlikte gerçekten veriyor tek kelime ile rezil skandal bir video.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bulgaristan TÜRKLERİ, anlatamadık 90'lardan beri...
Yoruma Git
Kaplan261 - 2 yıl +3
G
2 yıl
Yarbay

Vatan hainliğinin sözlük anlamı bunlar



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
2 yıl
Yarbay

Dislike basarak vatani görevimi yerine getirdim.



K
2 yıl
Binbaşı

Bulgaristan TÜRKLERİ, anlatamadık 90'lardan beri...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 4 Haziran 2022; 16:20:32 >

A
2 yıl
Yarbay

Videoya baktım şimdi, Durumu çektikleri zorlukları anlatmışlar sadece. Türk oldukları videoda vurgulanmış. Yani video hainlik değil

Başlığı inanılmaz hatalı. O başlığı atanı bi zahmet koysunlar, makbul ne la şu andaki durumla ne ilgisi var. Kıyaslama içeren başlık nedir.?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 4 Haziran 2022; 16:27:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
2 yıl
Yüzbaşı

Balkanlardan gelenler zamanında Osmanlı tarafından Balkanları müslümanlaştırmak amacıyla Anadoludan göç ettirdiği Türklerin soyundan gelen Türklerin torunlarıydı.Mesela Atatürk ve aileside bu amaçla Selanik ve çevresine yerleştirilenlerden geliyordu.Balkan savaşları sonucunda Selanikteki Türklerde Anadoluya geri dönmüşlerdi.Sadece Balkanlar değil o dönem Türklerin elinde olan on iki adada yaşayan Türklerde zamanında Osmanlı tarafından adalara gönderilen Türklerdi ancak bu yerler elden çıkınca bu adalardaki Türklerde Anadoluya geri dönmüştü.

Yani Balkanlardan Anadoluya gelenler 'TÜRK'tü.Hepsi Türkçe biliyordu,hepsi Anadolu müslümanlığına sahipti.Dahası bu Türkler Avrupalılarla içli dışlı olan bir coğrafyadan geldikleri için çoğunlukla sekülerlerdi.Özellikle Bulgar Türkleri o zamanlar komünist bir ülke olan Bulgaristandan geldikleri için daha laik bir yapıya sahiplerdi.Bu nedenle malum birisi tarafından 'istenmeyen' kişiler olarak ilan edilmişler ve Anadoluya sokulmamaları istenmişti.

Ancak bugün Türkiye'ye gelenler yani Afganlar,Pakistanlılar,Iraklılar,İranlılar ve Suriyeliler hiçbiri 'TÜRK' değil.Dahası büyük bir çoğunluğu 'LAİK' değil.Çoğu Türkçe dahi bilmiyor.Tamamen bu topraklara yabancı insanlar.Bunların algıladıkları İslam ile Anadoluda anlaşılan İslam dahi 'aynı' değil.Kökten dinci bir İslam anlayışıyla yetişen insanlar ile laik Balkanlardan Anadoluya gelen 'TÜRK' leri bir tutmaya çalışmak nasıl açıklanır?

Gerçi bu 'sözde' yayın kuruluşunun ne haltlar yediğini kimlerden fonlandıklarını Erlik hazırladığı videoda ifşa etmişti.O nedenle fazlada şaşırmadım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.