Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
655
Tıklama
0
Öne Çıkarma
.mdf uzantısı hakkında
B
20 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Slm,
.mdf uzantılı bi dosyayı nasıl açabilirim? ya da bunu sql' e atmak için hangi formatta ve nasıl kaynak göstermeliyim? import/export data da buna uyan bi format bulamadım..Bi arkadas text olarak goster demis ama yine olmadı..karakterleri tanımıyo sanırım..kolay gelsin, thnx in advance..


DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
20 yıl
Yüzbaşı

.mdf dosyasını notepad ya da sql Query analyser la açabilirsin ,
Bu Sql Server'ın attachment dosyasıdır.Eğer aynı bilgisayar da yaratmışsan dosyayı direk SQL Server 'a attach edebilirsin.(Databases üstüne sağ tıkla , ordaki menulerde , attach database diye bi seçenek vardır)
Eğer başka bir bilgisayar da yapılmış bir dosya ise , attach edilemez , ancak mdf yi query analyser da açıp ilk satırlarda path'le vardır.O path leri kendi server'ının path'i ile değiştirirsen , database i attach edebilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.