Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
572
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MBOX dosyasını PST formatına nasıl dönüştürebilirim?
D
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Selam,

Windows 10 kullanıyorum ve MBOX dosyalarını PST formatlarına dönüştürmek için en iyi yazılımı arıyorum. Lütfen bana kullandığınız herhangi bir yazılımı sunun.

Teşekkür ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel5698 -- 11 Ocak 2019; 14:41:27 >

D
5 yıl
Er

MBOX için PST dosyasına MBOX e-postaları dışa aktarma aracıyla Recoveryfix'i denemenizi öneririz. Teknik olmayan bir kullanıcıysanız, üçüncü taraf yazılımı hatasız geçiş için güvenli bir seçenek olacaktır.

Referanslar:https://www.recoveryfix.com/mbox-to-pst-converter/



G
3 yıl
Er

MBOX'tan PST Dönüştürücü aracına, MBOX dosyasını Outlook PST dönüştürme işlemine kolayca dışa aktarmak için. Araç, orijinal verilerin bütünlüğünü değiştirmeden posta kutusu öğelerini MBOX dosyasından Outlook'a bir kerede doğru bir şekilde geçirerek size zaman kazandıracaktır. MBOX to PST Converter, Windows 10 dahil olmak üzere Windows işletim sisteminin tüm sürümlerinde MBOX'u PST dosyasına dönüştürebilen bir uygulamadır. Bakınız: -
https://www.softakensoftware.com/mbox-to-outlook-converter.html



M
2 yıl
Yüzbaşı

S
10 ay
Er

I would like to suggest MailsDaddy MBOX to PST Converter tool to move your MBOX file into Outlook PST, Office 365, EML, MSG, and various other file formats. This single GUI program provides hassle-free migration from MBOX-based email clients to Outlook with attachments.

It manages internal and external folder hierarchy in a new PST file and allows each level of user to convert MBOX to PST and various others. After migration, user can also import MBOX file into any Outlook edition.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.