Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
7612
Cevap
755367
Tıklama
34
Öne Çıkarma
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL)
I
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

************************************Opet’te 50 TL’ye varan MaxiPuan!***********************


Opet’te 50 TL’ye varan MaxiPuan!

************************************Maximum Kart’ınıza Market alışverişlerinizde 75 TL MaxiPuan!***********************


Kampanya Ayrıntıları
30 Temmuz-27 Ağustos 2020 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 150 TL ve üzeri 3. peşin alışverişinizde 30 TL, sonraki her peşin 150 TL ve üzeri alışverişinizde 15 TL, toplamda 75 TL MaxiPuan!

Katılmak için: Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Uygulamayı telefonunuza indirmek için: maximum.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dahildir.

Kampanyaya dahil anlaşmalı market listesi için tıklayınız.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 2 Eylül 2020 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 11 Eylül 2020’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir.

Ek Koşullar: İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.



************************************E-Ticaret Alışverişlerinize 100 TL MaxiPuan!***********************



Kampanya Ayrıntıları
Maximum Mobil’e özel, seçili e-ticaret sitelerinden 1-31 Ağustos 2020 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri ikinci alışverişinizden itibaren her 300 TL ve üstü alışverişinize 25 TL; toplamda 100 TL MaxiPuan!

Katılmak için: Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles), Bankamatik Kartları, Maximum Genç Kartlar ve MaxiPara Kart kullanılarak yapılan alışverişler.

Kampanyaya dâhil işyeri listesi için tıklayınız.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir.

Ödül kullanımı: MaxiPuanlarınız 15 Eylül 2020 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 25 Eylül 2020’dir. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.

Ek Koşullar: Kampanya seçili firmaların e-ticaret sitelerinden tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişleri kapsamakta olup, firmaların fiziki mağazalarından yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir. Alışverişlerin online ödeme ile yapılması gerekmekte olup kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dâhil edilmeyecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dahildir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dahil sayılacaktır.
****************************************************************************************************************
***********************************Watsons’ta 20 TL MaxiPuan!***************************************************

Kampanya Ayrıntıları
Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, 1-31 Ağustos 2020 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla Watsons'tan tek seferde yapacağınız 120 TL ve üzeri ilk alışverişte 20 TL MaxiPuan kazanın!

Katılmak için: Kampanya tarihlerinde, alışverişinizden önce veya sonra, Maximum Mobil’de ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartı, Maximum Genç Bankamatik Kartı - Kampanya kapsamında puan kazanabilmeniz, harcamalarınızı 1-31 Ağustos 2020 tarihleri arasında kampanyaya dahil kartlarınızla yapmanız halinde mümkündür.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Genç Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 4 Eylül 2020 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 14 Eylül 2020’dir. Puanlar kampanya koşullarını sağlayan son alışverişin yapıldığı karta yüklenecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 15 Eylül 2020 tarihinde geri alınacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar yalnızca Maximiles ile kullanılabilecektir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 20 TL MaxiPuan kazanabilir.

Ek Koşullar: İş Bankası ve Watsons kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

*********************************************************************************************************************************************
***********************************60 TL MaxiPuan Kampanyası!***************************************************

Kampanya Ayrıntıları
Maximum Mobil’den katılıma özel giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik, kitap, züccaciye ve optik sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların Maximum anlaşmalı işyerlerinden 1-31 Ağustos 2020 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız ikinci 150 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, üçüncü 150 TL ve üzeri alışverişe toplam 40 TL, dördüncü 150 TL ve üzeri alışverişe toplam 60 TL MaxiPuan!

Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Katılmak için: Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç).

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Bireysel Bankamatik Kartları, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 3 Eylül 2020 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 13 Eylül 2020 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 60 TL MaxiPuan kazanabilir.

Ek Koşullar: Kampanya seçili firmaların Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır. Kampanyaya sadece Maximum Mobil’den katılım sağlanabilir. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dahildir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dahil sayılacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Online alışverişlerde kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dahil edilmeyecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

*********************************************************************************************************************************************





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 26 Ağustos 2020; 17:3:20 >

Arkadaşlar bir duyuru

Malum sarı tenekeyi pazarama üzerinden nays veya maximum kart ile alırsanız

1) e-ticaret kampanyasi saymıyor
2)varsa size özel yüzde 10 indirimden saymıyo...
Yoruma Git
Yorumun Devamı kimliksiz41 - 11 ay +21
Bugün ayın son perşembesi yemekseti 30/15 gelebilir.
Yoruma Git
s.uzun - 6 yıl +8
Hocam sorunuz o kadar tuhaf ki!
Yoruma Git
matandberenice - 7 yıl +7
S
8 yıl
Onbaşı

I
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

İnsan kolay kolay şöyle güzel bir araç sahibi olamıyor ek iş yapıyoruz mecbur



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @emrahakt
E
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

< Resime gitmek için tıklayın >

İnsan kolay kolay şöyle güzel bir araç sahibi olamıyor ek iş yapıyoruz mecbur

Allah daha çok versin dostum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

< Resime gitmek için tıklayın >

İnsan kolay kolay şöyle güzel bir araç sahibi olamıyor ek iş yapıyoruz mecbur

işini bilen insana helal olsun.Allah emek veren herkese veriyor.

Sen yeterki çaba sarfet para heryerde.

Birde milletçe şu kıskançlığımız olmasa daha zengin oluruz inanın.

Konu için teşekkürler ama maximum 6 aydır yatıyor.

Yılbaşına bir 100 tl bekliyoruz artık işbankasından


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Emin 101

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

< Resime gitmek için tıklayın >

İnsan kolay kolay şöyle güzel bir araç sahibi olamıyor ek iş yapıyoruz mecbur

işini bilen insana helal olsun.Allah emek veren herkese veriyor.

Sen yeterki çaba sarfet para heryerde.

Birde milletçe şu kıskançlığımız olmasa daha zengin oluruz inanın.

Konu için teşekkürler ama maximum 6 aydır yatıyor.

Yılbaşına bir 100 tl bekliyoruz artık işbankasından

Allah razı olsun küçük olan araç benim bu arada diğeri sadece hayalden öte



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @eskiz , @emrahakt
I
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq1

tebrikler... senin gibi komşum olmasını isterdim. ama olsun buradaki dostlugumuz yeter.

bu bilgileri uğraşıp paylaştıgın için teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

İstanbul içi isen elden ücretsiz kargo ile istediğin kadar ulastirabilirim 700 gramı 10 TL den kâr marjsız skt 22.04.2016




quote:

Orijinalden alıntı: tunayek


dün akşam cennet şubesinde 20:00 gibi 3 tane vardı rastladığım, 2 tane aldım 1 tane kaldı bgilinize.

tskler ben aldıklarımın hepsını alış fiyatından eşe dosta verdim amaç onlar yararlansın idi ve dua ettiler bana yeter bende puanları kazandım 100 tl altı alışveriş inanın beni kurtarmaz


ALDIKLARIMIN COGUNU DA GELISINDEN VERDIM

http://forum.donanimhaber.com/m_111638213/tm.htm linkte sek kaşar 9,99 baslıgındakı yazımı okuyun ısteyen e elden teslım dedım gelısınden o kadar da yaparız hocam guzellık ama yaranamazsın



I
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq1

tebrikler... senin gibi komşum olmasını isterdim. ama olsun buradaki dostlugumuz yeter.

bu bilgileri uğraşıp paylaştıgın için teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_111638213/tm.htm

zaten yazımı okuyun yarısından cogunu gelıs fıyatında verdım hammalık extrası bana oldu

Ama ıyılık yaramaz bızım ınsanımıza



P
8 yıl
Teğmen

15Kasim-31Aralik arasinda Londra'da MasterCard Maximum Kartinizin temassiz ozelligiyle yapacaginiz ilk toplu ulasim harcamaniz kadar MaxiPuan hediye!Ek kosullar:www.maximum.com.tr/?issp=z6 - Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin:Internet Subesi veya 08507240724 Turkiye Is Bankasi A.S. Mersis No: 8943397612554680

Tövbe tövbe dalga gecer gibi kampanya olmus



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
I
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Parakod uygulamasini cep telefonunuza indirin, 31Aralik'a dek uygulamadan alacaginiz ilk Cinemaximum biletine 1 bilet kazanin! Hediye bilet 12 Ocak'a kadar yuklenecektir.www.maximiles.com.tr - Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin:Internet Subesi veya 08507240724 T. Is Bankasi A.S.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
N
8 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Parakod uygulamasini cep telefonunuza indirin, 31Aralik'a dek uygulamadan alacaginiz ilk Cinemaximum biletine 1 bilet kazanin! Hediye bilet 12 Ocak'a kadar yuklenecektir.www.maximiles.com.tr - Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin:Internet Subesi veya 08507240724 T. Is Bankasi A.S.

haftasonu sabah seansından 7 tl ye alabilir miyiz bu sistemle..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Parakod uygulamasini cep telefonunuza indirin, 31Aralik'a dek uygulamadan alacaginiz ilk Cinemaximum biletine 1 bilet kazanin! Hediye bilet 12 Ocak'a kadar yuklenecektir.www.maximiles.com.tr - Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin:Internet Subesi veya 08507240724 T. Is Bankasi A.S.

haftasonu sabah seansından 7 tl ye alabilir miyiz bu sistemle..

Ben hayatımda sinema biletine para vermedim ama alabilirsiniz bugün sordum.

Bu arada b ile alisverisime bugün. 1 adet bilet yüklendi haberiniz ola geçen paylaşılan bkm isbsnk kampanyası sinema bileti kişiye özel değil herkese açık



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: wesile

1-30 kasım arasındaydı. Mesajı silmişim hocam ne yazıp gönderildiğini hatırlamıyorum.

http://www.isbank.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=Bankamatik+Kart%C4%B1+25+TL+MaxiPuan+Kampanyas%C4%B1&IdCampaign=NjUy-ISB

Ben bugün akaryakıt ve market alışverişi yaptım, aynı gün içinde olamaz ibaresi geçmediğine göre sorun olmaz herhalde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
8 yıl
Yüzbaşı

Sonunda 100 maxipuanlık kampanya yapıldı.

http://www.teknosa.com/kampanyalar/304/100-tl-maxipuan-firsati



S
8 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: poman

15Kasim-31Aralik arasinda Londra'da MasterCard Maximum Kartinizin temassiz ozelligiyle yapacaginiz ilk toplu ulasim harcamaniz kadar MaxiPuan hediye!Ek kosullar:www.maximum.com.tr/?issp=z6 - Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin:Internet Subesi veya 08507240724 Turkiye Is Bankasi A.S. Mersis No: 8943397612554680

Tövbe tövbe dalga gecer gibi kampanya olmus

Hiç bu kadar komik kampanya görmedim. Koca İş Bankası'nın yaptığı kampanyaya bak. Bari yurtdışındaki herhangi bir şehir dese ama onunla da başa çıkamaz. Böyle kampanyalar yapmayı kim akıl ediyorsa sıcak fırsatçılarla buluşsun da biraz forumdan fikir alsın bari.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Yarbay

Mango ve tchibo da alışveriş yapanlara çift kişilik sinema bileti hediye kampanyası başlamış

Mango detaylarhttp://goo.gl/nn7eBM

Tchibo detaylarhttp://goo.gl/AFDhDp



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Mango ve tchibo da alışveriş yapanlara çift kişilik sinema bileti hediye kampanyası başlamış

Mango detaylarhttp://goo.gl/nn7eBM

Tchibo detaylarhttp://goo.gl/AFDhDp

İlk sayfada güncel hocam



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: mykee87

Arkadaşlar Migros maximum işyeri mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_113517220/tm.htm


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Yarbay

K
8 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Parakod kampanyası tekrar başlamış

http://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=Parakod+Cinemaximum+Hediye+Bilet+Kampanyası+&IdCampaign=OTM4-ISB

Bu parakoda 2. Bilet kampanyasi 12den once 7tl olan kampanyayla birlesiyormu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.