Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
3921
Cevap
262625
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (197. sayfa)
F
7 ay (9685 mesaj)
Yarbay

oOo Merhaba hocam ,

Bir ara oyunu ben de PC'de oynamayı düşünüyordum, performansını beğenmişsiniz anladığım kadarıyla. Çıktığı dönem x360da oynamıştım, hatta belli noktadan sonra ikinci cd'yi takmamızı istediklerinde şaşırmıştım malum yeni yetme konsolcuydum. Benim için de ilk iki oyunun yeri ayrıdır. Arada sevdiceğimiz Mona'ya destek verdiğimiz Sniper bölümü aklıma gelir durur. Üçüncü oyunda aklımda kalanlar ise dediğiniz gibi New York sekansları ve mekanlara bullet-time şeklinde girmek. Son olarak hocam, kaydıraktan kayarak Yata slowmotion eşliğinde atladınız mı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @psycho90
P
7 ay (6355 mesaj)
Yarbay

Merhaba hocam Optimizasyon konusunda MSAA’yı 8x açmadığın sürece 4K’da ultra’da gayet akıcı bi deneyim elden ediliyor. İlk 2 oyunun neredeyse her bölümü hala aklımda ama 3’te New York sekansları dışında kalan bazı bölümleri komple unutmuşum mesela Bakalım 1-2 Remake’i büyük merakla bekliyorum. Hocam yatta değil de havalimanı bölümünde merdivenler arasındaki rampadan kaya kaya aşağı indim hep Zaten oyunun fizikleri GTA V’in ötesinde, 4’e yakın bi seviyede olmuş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @FORZAFATHER
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.