Bilgisayar arada mavi ekran veriyor sonra kapanıyor açmaya çalışınca ekrana görüntü gitmiyor 3 4 kez kapatıp açmak gerekiyor.Açılmadığı zamanlarda bir fan dönmüyor hangisi olduğunu anlayamadım başta ekran kartından sandım söküp anakarta bağladım çalıştı ama daha sonra yine aynı şey oldu yani sorun ekran kartında değil ben psudan olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum .Birde mesela video oynatırken hafif donmalar genel bi yavaşlık var chromede felan takılırken 5 6 sekme açınca iyice donuyor.sorun harddisktende değil onuda denedim yorumlarınızı bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >