Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
343
Tıklama
0
Öne Çıkarma
masa dağılınca.
B
6 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

Yukarıdaki partizana söyleyin, kendi mahallesinden onlarca değil yüzlerce olay buraya paste edebilirim.

Dertleri rant olmuş bu terbiyesizlerin!
Yoruma Git
astegon - 6 ay +5
A
6 ay
Yarbay

Yukarıdaki partizana söyleyin, kendi mahallesinden onlarca değil yüzlerce olay buraya paste edebilirim.

Dertleri rant olmuş bu terbiyesizlerin!



U
6 ay
Yarbay

Olay 2020'de olmuş beni bile kandırmışlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unspeable -- 12 Şubat 2024; 13:18:56 >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Surpentor


0
6 ay
Teğmen

Şu olayı Kıytırık bir AKP li köy muhtarı yapsa şuan sosyal medya ve forumlar yıkılıyordu. AKP li muhtar adam dövdü diye.

Koskoca İYİ parti ilçe başkanı dağa kaldırıp işkence yaparak evire çevire dövüyor zorla bir şeyler söyletililyor birilerinden özür diletiliyor ve KİMSEDE ÇIT YOK !


Anında o isimin istifa istenmeli hakkında yasal süreç başlatılmalı ve parti ile ilişkisi kesilmeli. Amaaa nerdee seçimlerde terfih alır birde. Ama sorarsan hak hukuk adelet için CHP derler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 12 Şubat 2024; 13:41:12 >

U
6 ay
Yarbay

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Atilla Çelik, Melik Gökçek'in sosyal medyadan bir video paylaşarak kendisi hakkında iddia ettiklerine yanıt verdi. Çelik, Gökçek için "trollbaşı" ifadesini kullanırken, 2020 yılında yaşanan bir olayı yakın zamanda olmuş gibi paylaşarak ve kendisi de olaya dahil ederek "siyaseten nemalanmaya" çalıştığını ifade etti.

Çelik'in açıklaması şöyle:

"Dün akşam bir trolbaşı tarafından gündeme getirilen ve troller tarafından gerek bana gerekse ABB Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a zarar vermek amacıyla yayılımı sağlanan konu hakkındaki gerçekleri kamuoyuyla paylaşıyorum.


BİR ALGI BALONUNUN NASIL SÖNDÜĞÜNE ŞAHİT OLACAKSINIZ.

1. Konunun İYİ Parti tabanına maksatlı bir şekilde mesaj vermesi hedeflenmektedir. OLAY 2020 YILINDA GERÇEKLEŞMİŞTİR. Kavgada yer alan kişi o tarihte İYİ Parti İlçe Başkanı değildir. Tam aksine o tarihte ben, İYİ Parti’de siyaset yapıyor ve Meclis Üyesi görevimi sürdürüyordum. Yani konunun İYİ Parti ile hiçbir ilgisi YOKTUR.

2. Kavgadaki taraflar yıllarca birbirini tanıyan, beraber büyüyen, aynı sokaklarda yetişen kişilerdir. 2020 yılında, iki arkadaşın gece bir mekânda oturduktan sonra birlikte aynı arabayla evlerine giderken, adımın geçmesi üzerine kavgaya tutuştuklarını olaydan sonra öğrendim. Dolayısıyla konuyla benim, hele ki Mansur Başkanımızın haberi, ilgisi ve bilgisi bulunmamaktadır. 2 arkadaşın gecenin ilerleyen saatlerinde kendi aralarında yaşadığı kavga bizleri bağlamamaktadır.

Yıllarca bir karıncayı bile incitmemeye özen gösteren bir kişi olarak, şiddetin her türlüsüne elbette net bir şekilde karşıyım. Buna rağmen, 2 kişinin kendi aralarındaki kavgadan siyaseten nemalanmaya çalışanlara da elbette pabuç bırakmayacağım.

Yarın öbür gün “ben de bunu yaptım” demek için Turgut Altınok’a açıktan veremediği desteği Mansur Başkanımıza zarar vereceğini düşündüğü aciz fikirler ile sunmak isteyen bir trolbaşının oyunu yine bozulmuştur. Kayıt paylaşmayı sevdiği için kendisinden piyasada dolaşan “3GEN” kaydını da paylaşmasını beklediğimi belirtiyorum.


Vay arkadaş ben bile yanlış biliyormuşum.


0zkanK.'da yalanından ötürü rezil oldu. Şimdi bu ikisine(konuyu açan ve ozkank.) tazminat davası açsa kazanır mı?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unspeable -- 12 Şubat 2024; 13:21:18 >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Surpentor


E
6 ay
Binbaşı

Olayın 2020 de vuku bulmuş olması bu vahşeti ört bas etmez.



B
6 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

olay 2020 ise niye özür diletmişlerki.



J
6 ay
Yarbay

babuş ceza almaktan sıkılmadı yönetim banlamaktan sıkıldı.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
0
6 ay
Teğmen

Siz burada neyi savunuyorsunuz şimdi ?

Olanlar gayet normal doğal hergün olan şeyler dövmüş iyi olmuş ! Zaten 2020 yılında olduğu için sorunda yok aynen devam mı diyorsun !




Bu mesajda bahsedilenler: @Johnny Silverhand
U
6 ay
Yarbay

Sanki bugün olmuş gibi anlatmıyor muydun? Söz konusu meclis üyesinin haberi bile yokmuş. İşiniz gücünüz kumpas kurmak.


 2020 yılında, iki arkadaşın gece bir mekânda oturduktan sonra birlikte aynı arabayla evlerine giderken, adımın geçmesi üzerine kavgaya tutuştuklarını olaydan sonra öğrendim. Dolayısıyla konuyla benim, hele ki Mansur Başkanımızın haberi, ilgisi ve bilgisi bulunmamaktadır. 2 arkadaşın gecenin ilerleyen saatlerinde kendi aralarında yaşadığı kavga bizleri bağlamamaktadır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unspeable -- 12 Şubat 2024; 16:48:29 >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Surpentor


C
6 ay
Yarbay

Tavuk gibi deselemeye basladilar acaba ne cikaririz diye, ama deseledikce pislik ayaklarina bulasiyor, kendi kendilerini rezil ediyorlar.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

yönetim değil chpden sorumlu sosyal medya diyelim




Bu mesajda bahsedilenler: @Johnny Silverhand
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.