Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
76
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Marvel's Spider-Man'e Far From Home Filminden İki Kostüm Eklendi
T
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

@import url(http://localhost:60816/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);
 

 

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Marvel's Spider-Man için versiyon 1.16 güncellemesini yayınladı ve bu güncelleme oyuna Spider-Man: Far from Home filminden iki yeni köstüm ekliyor.

 

Oyunun başlarında Advanced Suit kostümünü kurduktan sonra oyuncular Spider-Man: Far From Home Upgraded ve Spider-Man: Far From Home Stealth kostümlerini kullanabilirler.

 


Marvel's Spider-Man PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda. Spider-Man: Far from Home filmi Türkiye'de 5 Temmuz'da vizyona girecek.



R
5 yıl
Yarbay

Adamlar bütün kostümleri getirdi nerdeyse helal olsun ama en önemli kostümler yok venom ve carnage özelikle venom yeni oyunu gelsede giysek oyunu bitirenler anlar bide şu yeni kostüm kötü durmuyo ama sinir oldum arkasındaki örümcek beyaz mavi yerleri siyah gerek yoktu bu kostüme ne güzel tony yapmıştı onu giy işte.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
5 yıl
Teğmen

Bir de venomverse’de geçen simbiyatları oynayabileceğimiz bir oyun yapsalar tadından yenmez. TPS/RPG gibi yapabilirler. Class’ı biz seçeriz. Hikaye de class’a göre belirlenir. 10 numara olurdu.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Aksel123
B
5 yıl
Yarbay

Siyahı acaba oyuna eklerler mi diyordum ve eklediler bile. Adamlar cidden çalışıyor. :)



B
5 yıl
Yarbay

Tüm kostümler bi yana Raimi Suit bi yana. Raimi adamdır, eski dosttur, kimse yokken o vardır, hayalleri gerçek etmiştir heyt bea..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.