Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
68
Cevap
4178
Tıklama
23
Öne Çıkarma
mansur yavaş ''işçi çıkarmak zorunda kalabiliriz''
S
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak görev yapan Mansur Yavaş, belediye bütçesinin 12 milyar lira açık verdiğini açıkladı. Gelirlerinin normal bir dönemde 1 milyar lira olması gerektiğini belirten Yavaş, hali hazırda 300 milyon geliri ancak elde edebildiklerini açıkladı. Bu nedenle de acil olmayan işler dışında herhangi bir iş yapamadıklarının da altını çizdi.

Durumun bu şekilde devam etmesi halinde işçilerin ücretsiz izne çıkarılabileceği ve hatta işçi çıkarmak durumunda kalabileceklerini de aktardı.

seçimden 3 ay sonra bütçemiz şöyle fazla verdi şöyle tasarruf ettik diye şov yapan videolar çeken mansur yavaş değilmiydi ?.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonnick -- 22 Mayıs 2020; 21:4:58 >

M
5 yıl
Er

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.