Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1227
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Mansur Yavaş: EYT’lilerin GSS Borçlarını Ankara Büyükşehir Belediyesi Ödeyecek!
İ
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçimlerden önce söz verdiği GSS borçlusu EYT'lerin primlerini ödemek için harekete geçti. Yavaş, Ankara'da yaşayan GSS prim borçlarını yapılandıramamış EYT'lilerin Belediye'ye başvurması halinde GSS primlerinin ödeneceğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçimlerden önce söz verdiğini hatırlatarak, Ankara'da yaşayan Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borçlarını yapılandıramamış EYT'lilerin Belediye'ye başvurması halinde GSS primlerinin ödeneceğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından duyurdu

Yavaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Ankara'da yaşayan Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borçlarını yapılandıramamış EYT'lilerin Belediye'ye başvurması halinde GSS primlerinin ödeneceğini duyurdu. Başkan Yavaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Seçimden önce EYT'li hemşehrilerimizin yanında olacağımıza söz vermiştik. Genel Sağlık Sigorta primlerini yapılandırmayan ve Ankara'da yaşayıp belediyemize başvuranların GSS primlerini, yeni kararname çıkana kadar ödemeye başlıyoruz. Daima yanınızda olacağız."

İşte o mesaj:

< Resime gitmek için tıklayın >



N
3 yıl
Yarbay

bunu engellemezler haaaaa

havadan yazdıkları haracı Mansur ödeyecek diye nasıl mutlu olmuşlardır

para gelsinde nasıl gelirse :)))))))



A
3 yıl
Yarbay

adamların 8-9 bin gün primleri var işsiz kalınca sgk dan faydalanamıyor.memlekette 1 gün ödemeden sgk dan faydalanan milyonlarca beleşçi var



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W
3 yıl
Yarbay

gss zaten saçmalık bu fon buna karşı hukuk mücadelesi yürütmek için kullanılsa belki daha başarılı olur işsiz insandan prim alınamazki.



C
3 yıl
Yarbay

Bir belediyenin görevi bu olmamalı ama gel gelelim halkı düşünmeyen bir hükümet olunca bu durumu belediyeler hem de nedense o çokk eleştirdikleri chp li belediyeler üstleniyor. Bunu da engellemeye çalışırlar, her şeyde olduğu gibi.



J
3 yıl
Yarbay

Sağlık ücretsiz diyenler daha gelmemiş.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yüzbaşı

insanların kafasında artık T paralarımızı alıyor M paralarımızın karşılığını veriyor.



T
3 yıl
Yüzbaşı

gss borcum var tam bir saçmalık hastaneye gittim bakmadılar devlet resmen haraç kesiyor asla ödemem



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.