Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
37
Cevap
58886
Tıklama
0
Öne Çıkarma
mağazalarda koku yayan ortam kokulandırma cihazları
W
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar hani bazı mağazalara girdiğimizde içeride kokan müthiş kokular var ya, işte bu kokuları yayan nano difüzyon prensibiyle çalışan küçük kule tipi cihazlar var. markalar bu cihazların mümessili veya imalatçısı firmalara imza kokular yaptırıyorlar.
mesela bir markanın hangi avm de olursa olsun dükkanına girdiğinizde hep aynı koku var. örneğin LTB nin her mağazası aynı kokar dikkat etmediyseniz ilk fırsatta mağazaya girip bakın. bunun gibi birçok marka, otel v.b yerlerde var. referans listeleri olukça kabarık.

evimizin mis gibi kokması herkesin istediği birşeydir. bunun için çeşitli sprey kokular, kokulu mumlar, tütsüler, oda parfümleri v.b şeyleri deniyoruz. fakat kokular anlık kokup kayboluyor. fakat mağazalardaki bu cihazların yaydığı kokular hem çok geniş alana yayılıp, hemde çok uzun süre havada kalıyorlar.
biraz araştırma yaptım genelde mağazaların tercih ettikleri scento ortam kokulandırma cihazı diye geçiyor. bu cihazı evime almayı çok istiyorum fakat fiyatı biraz el yakıyor. cihaz 1000TL kokuları ise 40TL idi son sorduğumda.

evinde bu cihazlardan kullanan, farklı marka ürün tavsiye edebilecek olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. kısa zamanda buhar şeklinde havaya parfüm saçan bu müthiş aletten almak istiyorum. tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum...



W
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Link varmi hocam merak ettim bahsettiginiz 1000 TL olan cihazi, ben duzenli olarak air wick aliyorum, neredeyse butun urunlerini odamda kullandim, kisisel tercihim , hava temizleme cihazi almak ve bununla birlikte uygun kokulandirma kullanmak..

biraz geç oldu ama insanlar ilgisini çekmediği halde dalga geçer gibi şeyler yazdığından girmiyordum. ilgilenen arkadaşlara benim beğendiğim ve bahsettiğim ürünün linkini vereyim:

http://www.scento.com.tr/#/SCENTO



C
11 yıl
Er

EVET SADECE BURSA KORUPARKTA DEGİL BÜTÜN SPX MAGAZALARINDADA VAR KOKULANDIRMA SİSTEMİ
AYRICA DAMAT -VAKKO- TOMMY HİLFİGER GİBİ BİR ÇOK MARKANINDA TUM MAGAZALARINDA VAR
SADECE MAGAZALAR DEGIL SWİSSOTEL BOSPHORUS - THE HOUSE OTEL GİBİ OTELLERDEDE ÇOK YAYGIN KULLANILIYOR...
ÜSTELİK BAŞTA AMERİKA VE HONGKONG YANİ ÇİNLİLEREDE SCENTLİNQ MARKA GONDERİYOR!!!!

SİTESİNEDE BURDAN BAKABİLİRSİNİZ SCENTLİNQ Glokal Kurumsal Koku


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
6 yıl
Çavuş

ortam kokulandırma cihazı scento'da var ve hem cihaz hem kokular kaliteli. Tavsiye ederim.



E
4 yıl
Er

Koku makinesi satın almak istiyorsanız o halde kesinlikle Bueno's öneririm. Herhangi üretimini falan gerçekleştirmiyorum. Öncelikli olarak
https://buenos.com.tr/kategori/koku-makinesi linkinden mağaza kokusu satın aldım. Ardından bir cihaz satın aldım fakat oldukça kaliteli. Üstelik aradığınız vakko kokusu, lcw kokusu ve benzeri kokuları da satın alabilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emb1903 -- 7 Eylül 2023; 18:42:11 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.