Mafyam.Com nedir ? Mafyam.com,text tabanlı strateji geliştirmeye dayanan bir browser oyunudur.
Oyunu oynamak ücretsiz mi ? Evet, Mafyam oyunu oynamak ücretsizdir.Sadece bağış kodu almak ücrete tabiidir.Onun dışında herhangi bir ücret istenmez.
Oyunda askerleri nerden alıyoruz ? Malikane'nin içinde sağ üst köşedeki araştırma merkezinden alıyorsunuz. Adamlarınızı Yurda yerleştirmek içinde yurdun levelini arttırmalısınız.
Saatlik gelen para nedir? Saatlik gelen para sizin yaptığınız tüm işlerden kazancınızdır.
Saatlik gelen para nelere bağlıdır? Saatlik gelen para haritadaki haraçlarınıza sizin adınıza çalışan adamlara yatırımlarınıza bağlıdır.
Saldırı nasıl yapılır ? Saldırıyı bir kişiye yapacaksanız profiline tıklayıp takipçi göndererek. Haraç kesicekseniz Haritada bir yere saldırarak yapılır.
Banka Faizi Nedir? Banka faizi bankanın size her gün sonunda verdiği paradır.
Yatırım nedir ? Yatırım sizin aldığınız yerlerdir.Direk tüm kazancı size gelir.Ve başkaları tarafından alınması veya haraca bağlanması mümkün değildir.Yatırım binasından yapılır.
Birlik teklifi alamıyorum ? Bir birlikten teklif almış durumdayken başka bir birlikten teklif alamazsınız.
Birliğimi kapatmak istiyorum ? Birliği kapatmak için birlik sahibi olmanız gerekir.Birlik sahibi iseniz birlikten çıktığınızda birliğiniz kapanmış olur.
Harita saldırı nasıl arttırılır ? Günlük salıdırı limiti günlük yapabilceğiniz saldırı sayısıdır.Kazanmanız veya kaybetmeniz farketmez.Bu sayıyı arttırmak için bağış kodu almalısınız.Bağış koduyla kalıcı olarak arttırmış olursunuz.
Saldırıyı nasıl önlerim ? Malikanenize saldırı gelmemesi için gözetmen kulubesini olabildiğince yüksek levelde tutabilirsiniz.
Savunma askerleri napar? Savunma Askerleriyle Ailenizi Koruyabilir yada haritada aldığınız yerlere asker göndererek başkalarının sizden almasını önleyebilirsiniz.
Bağış Kodu Nedir? Bağış Kodu, Oyun içinde ekstra avantajlar sunan özelliktir. Örneğin Günlük paranız Normalde %5 bankada artarken. %10 arttırabilir Yada Silah ve Arabaları %25 ucuza alabilme gibi imkanlar sunar.
Yatırım mı haraca bağlamak mı ? Yatırım yapmak risksizdir fakat haraca bağlamakta bir o kadar risklidir.Emin adımlarla yükselmek istiyorsan yatırım yapmalı hızlı ama kavgalı yükselmek istersen haraca bağlamalısın.
Çöpçüler ne işe yarıyor ? Çöpçüler oyun başında para kazanmanıza yarar ilerde bunları öldürebilirsiniz.Farklı bir takım özellikleri olmasına rağmen mafyam.com bunları gizli tutma hakkına sahiptir.
Profil Sayfam ? Profil Sayfanızdaki bilgileri gizleyemezsiniz. Oyunun amacı bol Savaşlı olmasıdır.
Cebimdeki paraya birşey olur mu ? Hayır.Siz yaşadığınız sürece paranız cebinizde güvendedir.
Cebimdeki paraya banka faiz verir mi ? Hayır gün bitmeden parayı bankaya yatırmalısınız.
Bankadan faiz nasıl alabilirim ? Hayır gün bitmeden 1 saniye önce yatırmanız yeterlidir.Bankada çalışan adamlarınız o parayı bütün gün ordaymış gibi göstereceklerdir.
Bana saldırı geldiğini görmüyorum neden ? Çünkü kimse sana telefon açıp sana saldırı yapmaya geliyoruz müsait misiniz diye sormaz.
Bir birliğe katılmak için ne yapmalıyım ? Herhangi bir birliğin sahibine gidip "beni birliğinize alırmısınız" yada gerektiği durumlarda "abi lütfen birliğe al bana saldırı gelcek b.kunu yiyim" gibi yazılar yazabilirsiniz.
Birlik sıralamaları neye göre oluyor ? Birlik sıralamaları birlik üyelerinin saatlik net kazancına göre oluyor.
Birini öldürdüğümde ne kazanırım ? Orası belli olmaz.Belki mutluluk kazanırsın belkide büyük bir bela kazanırsın.Zamanla anlarsın.
Savunma gücü nasıl artar ? Savunma gücünüz savunma askerleri savunma eğitim binası ile artar.Bunun dışında bazı özel faktorlerde savunmanızı olumlu yönde etkiler.
Saldırı gücü nasıl artar ? Saldırı gücü tetikçi sayınız silahlarınız ve saldırı eğitim binanızla doğru orantılıdır.
Gözetmen - Takipçi olayı ? Birine takipçi yolladığınız takipçinizin leveli ile gözetmenin leveli karşılaştırılarak kazanan belli olur.
Takipçi gönderdim geri haber gelmedi ? O zaman takipçinizi karşı taraftan biri yakalamıştır.Ve sorguya çekmişlerdir.
Takipçim benim yerimi söylemiş ? Takipçiniz yakalandığında hiç konuşmayabilir kimin gönderdiğini söyleyebilir yada kimin gönderdiğini ve yer kodunu beraber söyleyebilir.
Haritadaki renklerin anlamı nedir ? Haritada ki renklerin açıklığı ve koyuluğu önemlidir.Koyu renkler genel olarak açıklara göre daha çok kazandıran yerlerdir.
Başka birini siteye davet edersem bağış kodu kazanır mıyım ? Şuan için bir Türk yazılımına yardım etmekten fazlasını kazanamıyorsunuz.
Bağış koduyla saatlik haracımı arttırdım ama bir kez arttı sonra durdu ? Bağış koduyla saatlik kazancınızı bir kereye mahsus o anki kazancınızı kalıcı olarak arttırır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seactread -- 19 Temmuz 2008; 0:43:49 >
. Mafyam, bünyesinde yüzlerce kabadayı oyuncunun racon kesmek için oynadığı bir mafya oyunu dünyasıdır.
. Ücretsiz ve program kurmadan oynanabilen multiplayer bir oyundur.
Mafyam.Com Hakkındaı
. Bir kabadayı olarak başladığınız oyunda,bir çok serüven, macera, aksiyonlar sizi bekliyor.
. Oyun içerisinde fabrika kurabilir, değişik ticaretler yaparak,büyük bir işadamı olabilir, baron olabilir, düşmanlarınızla savaşabilir, çevrenizde saygın bir baba vs. olabilirsiniz.
. Onlarca çeşit suç işleyerek güçlenin. Dövüş sporları müsabakaları organize ederek ringlerde fırtınalar estirin.
Üye Olduktan Sonra
. Oyuna başlangıç yapıp yüksek seviyelere gelmek için ilk önce üst menüdeki İCRAAT kısmındaki Görev Yap bölümündeki görevleri yapmaya başlamalısın.
. Ek olarak yine seviyeni yükseltmek için SUÇLAR kısmındaki suçları sürekli yaparak güçlü bir mafya babası olmak için adım adım ilerleyebilirsin!
. Suçlarda başlangıç olarak %0 yazabilir. Ama yaptıkça bu oran artacak ve sürekli başarılı olmaya başlayacaksın. Başarılı olmasanda seviye puanı kazanacaksın.
. Bölümlerle ilgili kısa açıklamaları bölüm isminin üstüne mouse ile gelerek veya bölümlerdeki açıklamaları okuyarak bilgi alabilirsiniz.
Mafyam.Com Amaç
. Oyunda amaç, para ve mermi kazanarak güçlenmenizdir. . Seviye puanı sizi güçlü seviye isimlerine taşımaktadır. . ANAMENÜ kısmında Online Gangsterler bölümünden seviye kademelerini görebilirsiniz. . Suç işleyerek ve en önemlisi görevleri yaparak seviye kazanırsınız. . Tetikçi seviyesine geldikten sonra saldırı alabilir duruma gelirsiniz. . Oyunda 5 gün savaş ve 2 gün ateşkes vardır. 5 gün savaşta, SALDIRI bölümünden sığınağa girmelisiniz. . Düşmanlarınız sizi SALDIRI bölümündeki Dedektif Bürosundan aratarak hangi ülkedeyseniz bulmaya çalışır. . Eğer sığınak dışında sizi yakalarsa Saldırı Düzenle bölümünden size saldırır. . Siz de bu şekilde diğer oyunculara saldırı düzenlemeye çalışırsınız. . İlgili bölümlerde ayrıntılı bilgiler de verilmiştir.
Server 3'ü tercih ettim.Memnunum sizde deneyin...
< Resime gitmek için tıklayın >
Ardından Güvenlik Kodunu Yazıcağımız Pencere Çıkıyor..
< Resime gitmek için tıklayın >
Rehber:
Mafyam.Com nedir ?
Mafyam.com,text tabanlı strateji geliştirmeye dayanan bir browser oyunudur.
Oyunu oynamak ücretsiz mi ?
Evet, Mafyam oyunu oynamak ücretsizdir.Sadece bağış kodu almak ücrete tabiidir.Onun dışında herhangi bir ücret istenmez.
Oyunda askerleri nerden alıyoruz ?
Malikane'nin içinde sağ üst köşedeki araştırma merkezinden alıyorsunuz. Adamlarınızı Yurda yerleştirmek içinde yurdun levelini arttırmalısınız.
Saatlik gelen para nedir?
Saatlik gelen para sizin yaptığınız tüm işlerden kazancınızdır.
Saatlik gelen para nelere bağlıdır?
Saatlik gelen para haritadaki haraçlarınıza sizin adınıza çalışan adamlara yatırımlarınıza bağlıdır.
Saldırı nasıl yapılır ?
Saldırıyı bir kişiye yapacaksanız profiline tıklayıp takipçi göndererek. Haraç kesicekseniz Haritada bir yere saldırarak yapılır.
Banka Faizi Nedir?
Banka faizi bankanın size her gün sonunda verdiği paradır.
Yatırım nedir ?
Yatırım sizin aldığınız yerlerdir.Direk tüm kazancı size gelir.Ve başkaları tarafından alınması veya haraca bağlanması mümkün değildir.Yatırım binasından yapılır.
Birlik teklifi alamıyorum ?
Bir birlikten teklif almış durumdayken başka bir birlikten teklif alamazsınız.
Birliğimi kapatmak istiyorum ?
Birliği kapatmak için birlik sahibi olmanız gerekir.Birlik sahibi iseniz birlikten çıktığınızda birliğiniz kapanmış olur.
Harita saldırı nasıl arttırılır ?
Günlük salıdırı limiti günlük yapabilceğiniz saldırı sayısıdır.Kazanmanız veya kaybetmeniz farketmez.Bu sayıyı arttırmak için bağış kodu almalısınız.Bağış koduyla kalıcı olarak arttırmış olursunuz.
Saldırıyı nasıl önlerim ?
Malikanenize saldırı gelmemesi için gözetmen kulubesini olabildiğince yüksek levelde tutabilirsiniz.
Savunma askerleri napar?
Savunma Askerleriyle Ailenizi Koruyabilir yada haritada aldığınız yerlere asker göndererek başkalarının sizden almasını önleyebilirsiniz.
Bağış Kodu Nedir?
Bağış Kodu, Oyun içinde ekstra avantajlar sunan özelliktir. Örneğin Günlük paranız Normalde %5 bankada artarken. %10 arttırabilir Yada Silah ve Arabaları %25 ucuza alabilme gibi imkanlar sunar.
Yatırım mı haraca bağlamak mı ?
Yatırım yapmak risksizdir fakat haraca bağlamakta bir o kadar risklidir.Emin adımlarla yükselmek istiyorsan yatırım yapmalı hızlı ama kavgalı yükselmek istersen haraca bağlamalısın.
Çöpçüler ne işe yarıyor ?
Çöpçüler oyun başında para kazanmanıza yarar ilerde bunları öldürebilirsiniz.Farklı bir takım özellikleri olmasına rağmen mafyam.com bunları gizli tutma hakkına sahiptir.
Profil Sayfam ?
Profil Sayfanızdaki bilgileri gizleyemezsiniz. Oyunun amacı bol Savaşlı olmasıdır.
Cebimdeki paraya birşey olur mu ?
Hayır.Siz yaşadığınız sürece paranız cebinizde güvendedir.
Cebimdeki paraya banka faiz verir mi ?
Hayır gün bitmeden parayı bankaya yatırmalısınız.
Bankadan faiz nasıl alabilirim ?
Hayır gün bitmeden 1 saniye önce yatırmanız yeterlidir.Bankada çalışan adamlarınız o parayı bütün gün ordaymış gibi göstereceklerdir.
Bana saldırı geldiğini görmüyorum neden ?
Çünkü kimse sana telefon açıp sana saldırı yapmaya geliyoruz müsait misiniz diye sormaz.
Bir birliğe katılmak için ne yapmalıyım ?
Herhangi bir birliğin sahibine gidip "beni birliğinize alırmısınız" yada gerektiği durumlarda "abi lütfen birliğe al bana saldırı gelcek b.kunu yiyim" gibi yazılar yazabilirsiniz.
Birlik sıralamaları neye göre oluyor ?
Birlik sıralamaları birlik üyelerinin saatlik net kazancına göre oluyor.
Birini öldürdüğümde ne kazanırım ?
Orası belli olmaz.Belki mutluluk kazanırsın belkide büyük bir bela kazanırsın.Zamanla anlarsın.
Savunma gücü nasıl artar ?
Savunma gücünüz savunma askerleri savunma eğitim binası ile artar.Bunun dışında bazı özel faktorlerde savunmanızı olumlu yönde etkiler.
Saldırı gücü nasıl artar ?
Saldırı gücü tetikçi sayınız silahlarınız ve saldırı eğitim binanızla doğru orantılıdır.
Gözetmen - Takipçi olayı ?
Birine takipçi yolladığınız takipçinizin leveli ile gözetmenin leveli karşılaştırılarak kazanan belli olur.
Takipçi gönderdim geri haber gelmedi ?
O zaman takipçinizi karşı taraftan biri yakalamıştır.Ve sorguya çekmişlerdir.
Takipçim benim yerimi söylemiş ?
Takipçiniz yakalandığında hiç konuşmayabilir kimin gönderdiğini söyleyebilir yada kimin gönderdiğini ve yer kodunu beraber söyleyebilir.
Haritadaki renklerin anlamı nedir ?
Haritada ki renklerin açıklığı ve koyuluğu önemlidir.Koyu renkler genel olarak açıklara göre daha çok kazandıran yerlerdir.
Başka birini siteye davet edersem bağış kodu kazanır mıyım ?
Şuan için bir Türk yazılımına yardım etmekten fazlasını kazanamıyorsunuz.
Bağış koduyla saatlik haracımı arttırdım ama bir kez arttı sonra durdu ?
Bağış koduyla saatlik kazancınızı bir kereye mahsus o anki kazancınızı kalıcı olarak arttırır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seactread -- 19 Temmuz 2008; 0:43:49 >