Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
339
Tıklama
2
Öne Çıkarma
MacOS Sequoia ile iPhone kontrol altında
E
2 ay
Yarbay
Konu Sahibi

MacOS Sequoia ile iPhone kontrol altında
Uzun süredir farklı Android telefon üreticilerinin özellikle Windows 11 platformunda uygulama kullanımı dahil telefonların pek çok özelliğine erişebildiği teknolojinin benzerini macOS Sequoia ile iPhone modellerinde de görebileceğiz.



macOS Sequoia ile tam kontrol



Apple özellik hakkında tam detay vermese de macOS Sequoia ile Mac bilgisayarların ekranlarına iPhone’ununuzu yansıtabileceksiniz. Bu yansıtma tam bir kontrol sunuyor ve Mac cihazınızdan telefondaki uygulamaları açma, metin girişi yapma gibi fonksiyonlar gerçekleştirilebiliyor.



Ayrıca Bkz.iOS 18 ne zaman çıkacak?



Bu sayede kullanıcılar örneğin bir uygulamanın iPhone üzerinde canlı demosunu sunumda kullanabilecek ya da içerik üreticileri video hazırlarken ekstradan telefonun ekranını kaydetmek zorunda kalmayacak. Telefondaki bildirimleri aynen Mac cihazlara da yansıtan bu özellik açıkken iPhone kilitli olacak ve herhangi bir kullanıcı telefona erişemeyecek.




Kaynak:https://techcrunch.com/2024/06/10/with-macos-sequoia-you-can-mirror-your-iphone-on-your-mac/

 Haberi Portalda Gör

Güzel 4 sene önceki Huawei seviyesine gelinmiş. Lafa gelince ekosistem zart zurt. Bi kaç seneye Huawei gibi dokunma desteğide gelir belki. Hatta bi 5 seneyee tabletten telefon kontrulu ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Xloud - 2 ay +6
M
2 ay
Binbaşı

Telefonun kullanıldığı belli olmadan telefonu kullandırtıyor. Yarın bir güvenlik açığı çıkar ne var ne yok çalarlar iPhone’lardan. Çok tehlikeli bir özellik.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
2 ay
Yarbay

Güzel 4 sene önceki Huawei seviyesine gelinmiş. Lafa gelince ekosistem zart zurt. Bi kaç seneye Huawei gibi dokunma desteğide gelir belki. Hatta bi 5 seneyee tabletten telefon kontrulu bile olur belki Huaweideki gibi kim bilir.Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 10 Haziran 2024; 23:53:04 >


F
2 ay
Teğmen

Samsung Flow...

Bir şeyiniz de özgün olsun ayfoncular be.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 ay
Binbaşı

Bana da tehlikeli gibi geldi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mystiery_
Y
2 ay
Binbaşı

Apple'ın tanıtımını gördüğümde benim de aklıma ilk Samsung Flow geldi fakat, Flow kadar eziyetli bir şey görmedim. Bu özelliğin amacı telefonunu eline almamak, telefon arka odada kaldı mantığıdır. Samsung'da gidip telefonun kilidini açmanız, Samsung Flow uygulamasını başlatmanız gerekiyor ve bağlantıyı kurmanız gerekiyor. Her sabah ilk işim bu mu olacak?! Güzel mantık, kötü gerçekleme





Bu mesajda bahsedilenler: @FısFısss
M
geçen ay
Binbaşı

öyle bir çalarlarki ruhu duymaz kimsenin. iOS’ta sistem uygulamaları kaldırılamıyorda. Matah bişey yapmışlar gibi anlattı Craig.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @scientia
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.