Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
114
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Macera oyunu A Memoir Blue, iOS için duyuruldu
Ö
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Macera oyunu A Memoir Blue, iOS için duyuruldu



Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Cloisters Interactive'in yaptığı macera oyunu A Memoir Blue, iOS cihazlara geliyor.



Ayrıca Bkz.PC'nin sevilen ödüllü oyunu What Remains of Edith Finch, iOS cihazlara geliyor



Dün akşam saatlerinde düzenlenen Annapurna Interactive etkinliğinde A Memoir Blue; Xbox, PlayStation, Nintendo Switch ve PC platformları dışında iOS cihazlar için de duyuruldu. Oyun, 12 Ekim'de çıkışını yapacak. Ne yazık ki mağaza sayfası açılmadığı için fiyat gibi detaylar bilinmiyor.



Oyunun fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.



 A Memoir Blue Fragman





Cloisters Interactive'den A Memoir Blue, süperstar bir atleti ve anneyle kızı arasındaki kapsamlı bir sevgiyi konu alan etkileşimli bir şiirdir.



El çizimi ve 3B grafikleri bir araya getiren eşsiz bir estetik; Miriam'ın, anılarının derinliklerinde yüzdüğü büyülü-gerçekçi yolculuğuna hayat veriyor. Miriam içindeki çocuğa yeniden kavuşup annesine olan sevgisini derinleştirirken oyundaki bir dizi vinyet, fedakarlık ve kalp kırıklığını zafer ve gururla harmanlıyor.




Kaynak:https://www.pocketgamer.com/articles/087556/a-memoir-blue-is-an-upcoming-interactive-poem-thats-coming-to-ios-in-october/

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.