Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2637
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MacBook Pro için dönüştücü önerisi
K
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar
Yeni MacBook Pro aldım ve bunun için bir type c dönüştürüceye ihtiyacım var. Araştırmalarım sonucu kingston nucleum karar verdim ama başka önerisi olan var mı. Kingstonun linki aşağıdadır.

https://www.kingstongo.com/tr/hub/nucleum-usb-type-c-hub



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
5 yıl
Teğmen

Güzel bu hocam, yabancı forumlarda da tavsiye ediyorlar. Hepsi aşşağı yukarı aynı hocam, ben araştırmıştım yabancı forumlarda baya ama neticesinde tek anakarta bağlı çin malı şeyler hepsi. Gerçek anlamda kaliteli olanları ise; içinde kendi fanı olan, prize bağlanan modem gibi koca kutu şeklinde dönüştürücüler. Ama böyle portatif ceplik olanların hepsi, aynısının laciverti



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
5 yıl
Yüzbaşı

Merhaba,

1,5 senedir aşağıdaki ürünü kullanıyorum. Hiçbir zaman büyük problemler yaşamadım. Bazen veri transferi ve 1080p ekran yansıtma aynı anda çalışırken anlık lag oldu sadece.
https://www.trust.com/tr/product/21260-usb-c-multiport-adapter



T
5 yıl
Er

Hocam direkt type-c çıkışlı displayport kablosu öneriyorum, dongle ile titremedir artifacttir her türlü sorunu yaşıyorum.



K
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar nucleum hepsiburada da 305 düşmüştü. 25 lira indirim çekiyle 280 tl aldım. 1 haftadır kullanıyorum. YouTube’dan 4K videoyu 4K tv sorunsuz aktarıyor. USB 3.0 çok iyi 1 GB filmi denedim ortalama 10 sn 3.0 hariciden kopyaladı. Sd kartı denemedim. Hdmi çıkışına Vga dönüştücü ile tekrar dönüşüme imkan veriyor. Bazen okuldaki projektör Vga olduğu için gereksinim oluyor diye n11 den 22.5 tl bi tane markasız aldım güzel çalışıyor. Ama ürünün en hoşuma giden noktası kasasının alüminyum olması sebebiyle muadillerine kıyasla ısınma çok az oluyor. Uzun süreçte ömrünü göreceğim ama ilk izlenimlerim ürün kaliteli ve iyi performans gösteriyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.