Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
447
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Macbook için Mouse var mı?
P
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar M1 macbook'a geçtim. Ancak cihazda usb portu olmadığı için hamanın usb - type c çeviricisi kullanıyorum onun ucuna mouse un alıcısını takıyorum ve kocaman bir çubuk uzuyor yan tarafta.. Bu da beni rahatsız ediyor. İnternette bir video izlerken adamın hiç alıcı takmadan mouse kullandığını gördüm. Bu nasıl olabilir ?

Macbook için mouse önerileriniz var mı? Direk type c alıcısı olan ya da hiç alıcısız tanımlayabileceğimiz mouse var mı ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



O
4 yıl
Yüzbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.