Arkadaşlar Mac Book Pro'ya Samsung 840 evo 250 gb SSD taktım clone işlemini yaptım superdrive ı söktüm ve yerine eski HDD yi HDD caddy ile superdrive'ın yerine taktım eski hdd yerinede yeni clone işlemi yaptığım SSD yi taktım. Sorunum şu hala eski hdd den boot etmekte. Ancak ilk açılışta "alt" tuşuna basılı tutup yeni SSD yi seçersem ozaman SSD diskten boot etmekte bunu otomatik nasıl düzeltirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.