Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
567
Tıklama
0
Öne Çıkarma
m2 ssd vidasının başı kırıldı nasıl çıkarabilirim
A
3 yıl (893 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

selam dostlar

4 aylık garantili laptopuma ssd takviyesi yapmak için ssd aldım. sorunsuz bi şekilde ssd yi takarken dalgınlıkla vidasını fazla çevirmişim. bu sebepten vidanın başı kırıldı ve gövdesi ssd standoff un içinde kaldı.

aşağıda kırmızı ile işaretlediğim şey standoff. vidanın gövdesi bunun içinde kaldı.


< Resime gitmek için tıklayın >

bu standoff u anakarttan çıkarıp yenisiyle değiştirmek istiyorum ancak anakartı sökmeden bunu buradan nasıl çıkartabilirim hiçbir fikrim yok. yardımcı olabiliecek ve fikir verebilecek birisi var mı?

yeni alacağım standoff aşağıdaki kırmızı ile işaretli olan şey:


< Resime gitmek için tıklayın >


ayrıca garantiye verirsem kullanıcı hasarı diyip cihazı garanti dışı bırakırlar mı sizce ?

Teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
3 yıl (1946 mesaj)
Binbaşı

Hocam görselin 45 derece fotoğrafını atabilir misin?

Bu fotoğrafta nasıl kırılmış, ne kadarı kalmış belli değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.