Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
10
Cevap
4709
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LYS başvurusu yaptım, başvuru doğrulama kodu ?
3
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Başvuru doğrulama kodu ile ilgili bir şey yapacak mıyım ?



O
11 yıl
Teğmen

Aynen bende yaptım kendim. İşleminiz başvuru işlemi başarıyla tamamlandı yazısı geldi. Onun çıktısını da aldım. Bu kod muhabbeti nedir?



A
11 yıl
Binbaşı

bende bunu merak ediyorum okuldan başvuru yaptım ama bu onay kodunu bir yere girmemiz gerekir mu acaba ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Yüzbaşı

bu başvuru bilgilerini onaylama kodu nedir bilen yok mu?



upppppppppppppppppppppppppppppp



Y
11 yıl
Yüzbaşı

Aynen
Konu takip



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
3
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu kadar kişi merak içinde , aydınlatacak biri yok mu ??


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
11 yıl
Yarbay

bir şey yapılmayacak diye biliyorum ama yinede takip





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 28 Nisan 2014; 15:34:06 >

E
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Bilgilendirme:

Bu formun adaylar tarafından saklanması gerekmektedir. Adaylar daha sonra başvuru bilgilerine ilişkin bir itirazda bulunursa, ÖSYM'ye itiraz dilekçesinin ekinde bu formun bir kopyasını göndermek zorundadır. Yapılan itirazlar ancak bu formun doğruluğu tespit edilirse dikkate alınacak, aksi durumda yapılan itirazlarla ilgili herhangi bir işlem yapılmayacaktır.


Zaten kodun üstünde açıklama var. İtiraz etmeniz durumunda bu kodu ösym kontrol edecek. YGS Başvuru belgesinin altında da var böyle bi kod. Panik yapmayın. Aday işlemleri sistemine girdiğinizde "başvurunuz yaptınız " yazıyosa belgenin çıktısını alıp çalışmaya devam edin.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
11 yıl
Yarbay

İtiraz durumunda kullanılıyor diye biliyorum ben de.



S
11 yıl
Yarbay

ben okuldan yaptım,okuldan verdikleri çıktının altında onay kodu yazıyor.
ais den baktım,başvuru yaptınız yazıyor.

şimdi ben,sınava giderken altında onay kodu yazan kağıdı mı götürüyüm,yoksa başka bişey mi yapmam lazım?



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ermisss
E
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

ben okuldan yaptım,okuldan verdikleri çıktının altında onay kodu yazıyor.
ais den baktım,başvuru yaptınız yazıyor.

şimdi ben,sınava giderken altında onay kodu yazan kağıdı mı götürüyüm,yoksa başka bişey mi yapmam lazım?

Bu belge sınava itiraz etmediğin sürece sana lazım olmayacak. Sınava giderken yanında sadece sınava giriş belgeni ve kimliğini götüreceksin. Hani hangi okulda gireceğinin falan yazdığı belge var ya o işte. Sınavdan bi kaç hafta önce belli olur sınav yerleri.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermisss -- 28 Nisan 2014; 16:01:57 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.