Registry ‘i açıp aşağıdaki anahtarı arayın: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\microsoft\Windows\ CurrentVersion\Explorer\desktop\NameSpace. "NameSpace" altına yeni bir key açın. Bunu "NameSpace" i sağ klikleyip New Key diyerek yapabilirsiniz ve değer olarak ta: {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} değerini verin. Sonrasında Registry ‘i kapatıp Desktopta F5 e basın. Şimdi çöp kutunuzun geri gelmiş olması lazım.
:D İstesem Yapamam Bunu :D xp de sag tıklayıp ekran ozellıklerıne gır oradan masa ustunu (desktop) sec oradan customize yı sec (özelleştırı) seç oradanda gerı donusum kutusunun centıgı kaldırılmıs ıse onu sec
eger centık var ıse
centıgı kaldır uygula de sonra tekrar centıgı ekleyıp uygula de umarım duzelır
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.