Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
320
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lunix için antifiriz
N
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

açacağım bir dünya pdf var ama muhteviyatının mossad ve mi6'ya gitmediğinden emin olmak istiyorum. dosya isimlerimin ve içindeki yazıların okunmadığından nasıl emin olabilirim?
not: linux mint cinnamon.
edit: interneti sökmek ihtimal dahilinde değil.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necatiozfatura -- 7 Ocak 2024; 22:3:16 >

U
2 yıl
Moderatör

PDF okumak için bir programı flatpak olarak indirin, sonra Flatseal uygulamasını kullanarak PDF okuyucunuzun erişebileceği bir dizin belirtin. Bu dizinin içine de kendi gizli gizli okumak istediğiniz PDF'leri taşıyın.

PDF okumak için birkaç örnek
https://flathub.org/apps/org.kde.okular
https://flathub.org/apps/rocks.koreader.KOReader

Flatpak izinlerini grafik arayüzüyle ayarlayabilmek için Flatseal

https://flathub.org/apps/com.github.tchx84.Flatseal



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.