Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
17
Cevap
793
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lumia Black güncellemesi
S
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bilindiği gibi Nokia, her güncellemeden sonra mağazaya süpriz uygulamalar veriyor. Black güncellemesi ile 3 tane mükemmel uygulamaya daha sahip olduk. Gelin bunları yakından tanıyalım.

İlk uygulamamızın adı Klasörler.

Klasörler ile başlangıç ekranınızı düzenleyebilir ve uygulamalarını daha kolay bulabilirsiniz. Benzer uygulamaları bir araya getirebilir, en sık kullandığınız ayarları bir yerde tutabilirsiniz. Klasörler uygulamasını açın ve bir klasör oluşturun. İstediğiniz bir ismi verin ve içine istediğiniz kadar uygulama, ayar, öge atayın.

Oluşturduğunuz klasörü başlangıç ekranına sabitleyebilrisiniz. İstediğiniz sayıda klasör oluşturabilir, ve istediğiniz zaman bu klasörleri düzenleyebilirsiniz.

Klasörler uygulamasını ana ekranınızda istediğiniz boyutta ayarlayabilrisiniz.

İkinci uygulamamızın adı Nokia Storyteller

Hala BETA aşamasında olan uygulama Lumia Amber yazılım güncellemesi gerektirir. Nokia Storyteller Beta tüm fotoğraflarınızı, videolarınızı ve sinemagraflarınızı otomatik olarak hikayeler adı altında interaktif şekilde gruplandırır.

Zaman tünelinde, tüm hikayelerinize göz atabilir, bu hikayelerinizi düzenleyebilir, slayt gösterileri olarak görüntüleyebilir veya arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Fotoğraflarınızı ve videolarınızı konumlarına göre sıralayabilir ve hikaye hakkında daha fazla bilgi vermeleri için başlıklar ekleyebilirsiniz. Ayrıca, bir fotoğrafa bakarken uzaklaştırarak fotoğrafın nerede çekildiğini haritada görebilirsiniz.

Son uygulamamız Nokia Beamer

Lumia Black yazılım güncellemesi gerektirir. İnternete bağlı olan her ekranda telefonunuzun ekranını canlı görüntüleyin. Oturma odanızdaki televizyondan fotoğraflarınızı ailenizle ve arkadaşlarınızla paylaşın ya da dünyanın dört bir yanından meslektaşlarınızı ellerinde hangi cihaz olursa olsun bir sunumu görüntülemeye davet edin. Nokia Beamer – sizin ekranınız onların ekranında.

Özellikler;
- Dizüstü bilgisayarlara, tabletlere, televizyonlara ve hatta akıllı telefonlara bile aktarın
- Yakın paylaş – hedef ekranda bir QR kodunu tarayın
- Uzak paylaş – e-posta, SMS veya sosyal medya yoluyla bir bağlantı gönderin
- Bağlantıyı istediğiniz kadar fazla kişiye gönderin
- Sallama ya da Otomatik Güncelleme – ekranınızı nasıl yenilemek istediğinizi seçin

Detaylar için :http://www.bayraktarlarteknikservis.com/lumia-yazilim-guncelleme.html



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.