Çinli geliştirici 11 Games, yakında çıkacak olan aksiyon-macera oyunu Longevity Yin and Yang'ın ilk oynanış fragmanını yayınladı. Unreal Engine 5 ile geliştirilen tek oyunculu premium oyun, Ming hanedanlığının alternatif bir versiyonunda geçiyor ve Çin mitolojisi ile fantastik temaları harmanlıyor.
Fragmanda, kaçma, savuşturma ve kanca bıçağıyla boğuşma gibi savaş ve keşif mekanikleri ile belirli koşullar altında düşmanları yenilgiye uğratan anlık “bitirici” hareketler gösteriliyor.
Stüdyoya göre oyun, yaklaşık 40-50 saatlik içerik, çoklu zorluk seviyeleri ve erişilebilirlik seçenekleri sunacak. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
-Şangay merkezli Çinli stüdyo 长生工作室 (Longevity Studio) tarafından geliştirilmekte olan UE5 aksiyon macera oyunu. -Premium tek oyunculu oyun (F2P değil!) -Geliştiricilere göre Souls benzeri bir oyun değil. -Stüdyoya göre videolarda gösterilen her şey oyun motoru ve/veya oynanış görüntüleri. -Oyunun İngilizce ismi yine değişebilir.
< Resime gitmek için tıklayın >
https://www.youtube.com/watch?v=Ws2tBcEaLk4
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
                        
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.