Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
951
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lollipop Chainsaw'un Çıkış Tarihi
Şehir : #İstanbul
L
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
    GDC 2012 hızlı başladı. Warner Bros, Grasshopper tarafından geliştirilen Lollipop Chainsaw'ın çıkış tarihini açıkladı.
 
     No More Heroes ve Shadows of the Damned'i yaratan beyinlerin oluşturduğu Lollipop Chainsaw'ın Avrupa'ya 13 Haziran'da çıkacağı kesinleşti. Daha önce Mayıs ayında çıkacağı düşünülen oyunun çıkış tarihi için yapılan tahminler biraz aksamışa benziyor.
 
     Playstation 3 ve Xbox 360 için geliştirilen Lollipop Chainsaw'da, oyuncular zombi öldürmeyi alışkanlık hâline getiren bir ponpon kız olan Juliet Starling'i kontrol edecekler. Julliet'in sesini Shadow of the Damned oynayanlar Justine olarak hatırlayacaklardır. Çünkü bu 2 karakterin de seslendirmeni Tara Stong. Aynı zamanda kendisinin Arkham City'de Harley Quinn'i seslendirdiğini belirtelim. Strong, bayan oyun karakterleri arasında popüler bir isim.
 




G
13 yıl
Binbaşı

Haber için teşekkürler Fakat
Tara Strong olacak



M
13 yıl
Yüzbaşı

Doğum günüm lan o gün :D



B
13 yıl
Yarbay

@CAN KIRIKLARI

06.03.2012 07:08:33

sanki editör onn Strong olduğunu bilmiyor da gelmiş ona ders vermşsin. Ufack bir harf hatasın bile insanların yüzüne vuranlardan nefret ediyorm


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yarbay

Zombi oyunlarında görmek istediğimiz anime scholl girl sekilindeki vahsi kız



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.