Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
4713
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Localhost sorunu
Ç
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabalar, işletim sistemim windows 7 ultimate, googlede buluduğum kaynaklardaki gibi denetim masasından gerekli klasörleri işaretliyorum.Ama xp'deki gibi hemen localhost aktif hale gelmiyor, daha doğrusu bu çıkıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Sonrasında internetteki bir yoruma göre c:/ deki bir dizine kaydettim ama uzun zaman geçtiği için hatırlmıyorum, şuan google de araştırma yaptığımda birkaç araç daha kurmak gerekiyor gibi gözüküyor :/ ama nedense onları kurunca hata alıyorum sonrada erinip daha uğraşmak istemiyorum.Aranızda belki efkan-forumu bilen vardır? Ben bunu xp'de hiç bir yazılım gerektirmeden sadece localhostu kurarak açabiliyordum şimdiden teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



U
14 yıl
Yüzbaşı

hocam bu çıkıyorsa sorun yok ki zaten, başlıkta sorun demişsin ama.

C:\inetpub\wwwroot\iisstart.htm dosyasıdırhttp://localhost yolunda görüntülenen. hatta koyduğun foto da yanındaki wellcome.png


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
14 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: matcap

arkadaşlar bendede windows7 ye IIS kurdum bu hatayı aldım •Internet bağlantısı kaybedildi.
•Web sitesi geçici olarak kullanılamıyor.
•Etki Alanı Ad Sunucusu (DNS) erişilebilir değil.
•Etki Alanı Ad Sunucusu (DNS), web sitesinin etki alanı için bir liste içermiyor.
•Adreste yazım hatası olabilir.
•Bu bir HTTPS (güvenli) adresi ise, araçları tıklatın, Internet Seçenekleri'ni, Gelişmiş'i tıklatın ve güvenlik bölümünde SSL ve TLS protokollerinin etkinleştirildiğinden emin olun.


lütfen yardımcı olun.

Tarayıcınahttp://localhost yazdığında yukarıdaki sayfa geliyor mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Er

Web Danışmalık Hizmetleri Web sayfamdan her hangi bir linke tıklayınca url'de "#.Uz6Nqfl_uTM" gibi işaretler çıkıyor sebebi nedir localhostta yaptığım zamanda aynı sorun çıkıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.