Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1352
Tıklama
0
Öne Çıkarma
'Live Poker' çılgınlığı..
E
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Live Poker
Geçen appstore da gezinirken gördüm, ücretsiz bir canlı poker oyunu.. En büyük sosyal network poker oyunu olduklarını söylüyolar, dün gece (salı) yaklaşık 100.000 oynayan vardı canlı olarak.
Ayrıca facebook veya myspace hesabıyla girilebiliyor (myspace yakında), ya da kendi belirleyeceginiz bir isimle ve yükleyeceginiz fotoğrafla oynayabiliyorsunuz. Anı zamanda arkadaş listesi oluşturup onlarla birlikte oyanayabiliyorsunuz. Burada 2.000$ ile oyuna başlayıp her davet edip oynatabildiginiz kişi başına 1.000$ daha kazanıyosunuz ve her gün hesabınıza oyundan soyutlanmamanız için 1.000$ yükleniyor.
NOT: Gerçek parayla oynanmamaktadır.



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edita -- 19 Kasım 2008; 18:09:58 >

L
16 yıl
Yarbay

bende gördüm indirdim 1 kez girdim fakat 2 kez girmye çalıştığımda iphone kendini kitledi reset atmak zorunda kaldım sildim

ipohonu benim gibi kitlenmeyenler kesin indirip denesin gerçekten güzel.

ayrıca ne olur ne olmaz siz facebook hesabınızı vermeyin kendiniz ayrı bi hesap açın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
16 yıl
Yarbay

Mukemmel bir program, 1 haftadir kullaniyorum, facebook hesabim ile kolayca girdim, sirf bunun yuzunden edge imi actim, her yerde canli olarak oynayabiliyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
16 yıl
Yarbay

Süper bi oyun ya mükemmel çok iyi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.