Yeni bir uydu almaya karar verdim fakat forumdaki başlıkları okuyunca kafam iyice allak bullak oldu. Aslında Atlanta G5 almaya karar vermiştim ama yorumlarda görüntü kalitesi hakkında hd yayınların bile sd kalitesinde olduğu, keskinliğin net olmadığı vs. eleştiriler okuyunca birde yerine VU+ önerenler olunca iyice kafam karıştı. Almışken bir kere alıyım iyisini alıyım diyorum.
1. sayfa
Hizmet kalitesi için çerezleri kullanabiliriz, DH'yi kullanırken depoladığımız çerezlerle ilgili veri politikamıza gözatın.
Aslında Atlanta G5 almaya karar vermiştim ama yorumlarda görüntü kalitesi hakkında hd yayınların bile sd kalitesinde olduğu, keskinliğin net olmadığı vs. eleştiriler okuyunca birde yerine VU+ önerenler olunca iyice kafam karıştı.
Almışken bir kere alıyım iyisini alıyım diyorum.