Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
544
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Linksys WRT54G ile wireless hakkında
J
15 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar
Kablo internet kullanıyorum ve interneti Linksys WRT54G ile wireless olarak dagıtıyorum.Ancak menzili az geliyor..Öncelikle sormak istediğim bu ürünün anteni değişmiyor sanırım değilmi ? Eger değiştiren varsa bilgi verirse memnun olurum..
İkinci olarak bu üründen çıkan kablosuz sinyalleri nasıl biraz daha uzaga taşıyabilirim ? Araya LINKSYS WAP54G ACCESS POINT gibi bir access point koyarak yapabilirmiyim ? EGer olursa nasıl yaparım ve hangi ve nasıl bir access point alayım ? marka model gibi öneriliriniz lütfen..
Şimdiden herşey için çok teşekkür ederim..
Saygılar



B
15 yıl
Yüzbaşı

access point kullanarak yapabilirsin. bizzat kullandığım internette linksys router ve access point kullanıyorum. sinyal gücü güzel.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Yarbay

ayni marka ayni nesil access point kullanirsan routerla access pointi kablosuz bagliyabilirsiniz. menulerden wireless modunu wds yada repeater a getirin cihazlarin karsilikli mac adreslerini girin baglanirlar. dikkat etmeniz gereken tek husus iki cihazinda tamamen ayni wirless ayarlarinda olmasi. ayni guvenlik ayarlari ayni kanal falan



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.