Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
206
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LGS Hakkında Bir Sorum Var Yardım Edebilir Misiniz ?
M
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Hey Merhaba ben Mehmet. Ortaokul öğrencisiyim sizde biliyorsunuz ki Ortaokul'dan Lise'ye geçmek için LGS'ye girmek lazım. Benim hedefim Fen Lisesi. Bildiğim kadarıyla Liselere sadece LGS puanı ile değil okulortalaması ile girilebiliyor . Ama Fen Lisesi için araştırma yapsamda bunu hakkında birşey bulamadım. Size şunu sorucaktım: Fen Liselerine okul ortalaması ile girilebilir mi ?

LÜTFEN ÇABUK CEVAPLAYIN



E
2 yıl
Er

muhtemelen sadece okul ortalamasıyla girilemiyordur ama soruna daha kesin bir cevap için bunu Liseler ya da Ortaokul forumlarına sormanı tavsiye ederim ya da çok daha aktif olan TYT/AYT forumuna.
Sorunu şimdi sormuş olduğun forum pek aktif olmadığı gibi üniversite öğrencilerine yönelik olduğu için LGS hakkında seni tatmin edecek bir cevap alman zor gibi.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

J
2 yıl
Er

Fen liselerine okul ortalaması ile girilemiyor Mehmet'cim maalesef. Ben böyle biliyorum. Okul ortalaması ile girilen okullar, Proje veya Fen liseleri gibi değil de bildiğimiz liseler. Onları kötülemek için demiyorum, Fen lisesi için LGS'ye girmen gerekli muhtemelen. :) İyi çalışmalar.



M
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Sağolun teşekkürler



M
2 yıl
Er
Konu Sahibi

@eruhaben knk peki aktifliğin yüksek olduğu bir forum verir misin ?



T
2 yıl
Teğmen

Merhaba mehmet, fen lisesi öğretmeniyim. Cevap vereyim. Sadece LGS puanı ile giriliyor. Okul ortalaması sınavsız alan liselerde kullanılıyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Tamam teşekkür ederim bilginiz için



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.