Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12255
Cevap
838670
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (43. sayfa)
K
5 yıl
Er

Arkadaşlar kılıf ve ekran koruyucusu önerisine ihtiyacım var kullanan birileri öneride bulunabilirse çok sevinirim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
5 yıl
Yarbay

Hocam bu koruyucudan bende vardı sadece siyah yerlerde yapışkan var ordan yapışıyor görüntü kalitesi ve dokunmatik hassasiyetini düşürüyor 1 hafta sonrada köşeler yapışkanlı olduğu için pislik içinde kalıyor ve açılıyor ekran içine toz giriyor



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Funnyl
P
5 yıl
Teğmen

Telefonu yerleştirdiğiniz cepte başka bir şey olmazsa sorun yok, ben de sorun olmadı en azından. Dikkatlice bakıyorum ekrana, çizik göremiyorum açıkçası. Bir ay da oldu hani, dayanıksız bir ekran olsa çizilirdi şimdiye.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kimbehicayy
V
5 yıl
Yarbay

Sorun değil, güzel bir özellik diyebiliriz. Kasten yapılmış bir durum yani.

Manuel ayarladığınızda sadece 1 fotoğraf çekiyor. Otomatik modda ise bir çok fotoğraf çekip birleştiriyor. Gcam'in yaptığını yapıyor yani. Gcam kadar iyi değil tabii ki ama ışık aşırı düşük olmadıkça harika iş çıkarıyor.

Manuel çektiğiniz fotoğraf 1/3 inçlik sensörün vereceği görüntü. Otomatik modda çektiğinizde ise aynı anda birden çok fotoğraf çekip onları birleştirdiği için (pixel binning tekniği) daha büyük sensörlü bir makineden çıkmış gibi oluyor.

V10 ve XZ1'de bu tarz bir teknik kullanılmadığı için her seferinde aynı sonucu alıyorsunuz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tolyo
V
5 yıl
Binbaşı

Hocam dediğiniz gibi yaptım. iso ve shutter değerlerini aynı ayara denk getirip iki fotoğraf çektim ve detaylı inceledim ama aralarında fark yok kamera yazılımlarımız farklı olabilir Oreo'mu kullanıyorsunuz?
Şöyle ki; bendeki yazılımda manuel modda sizin dediğiniz gibi iso'yu kendim ayarladığım zaman yazılım shutter ayarını kendisi değiştirmiyor (otomatik ayarlamıyor) onu da bana bırakıyor. zaten bence manuel modda böyle olması gerekir. örneğin az önceki denememde iso'yu 50'de yapsam 3200'de yapsam yazılım shutter değerini 1/30 da sabit tutuyor o değeri değiştirme işini bana bırakıyor. Ayrıca ben iso değerine dokunup müdahale ettiğim anda shutter simgeside turuncu renk oluyor ve değeri otomatik değişmeden sabit kalıyor. yani bir nevi shutter ayarını sen yap diyor yazılım. Eğer shutter ayarı otomatikte kalmış olsaydı ben iso'yu 3200'e çekince shutter değeri kendiliğinden atıyorum 1/800 gibi bir değere çekmesi gerekirdi ama 1/30'da kalıyor. Sonuçta sizin örneğe dönecek olursak he iki fotoğrafı da aslında manuel modda çekmiş oluyorsunuz ama değerler aynı iken fotoğraflar arasında neden fark var onu anlamadım. Eğer ilk fotoğrafı tam otomatik modda çekip ikinci fotoğrafı ilk fotoğrafın exif bilgilerindeki değerleri manuel girip çekerseniz ve fotoğraflar farklı olursa o zaman anlardım (aynı kadraj ve ışık koşullarında ) ama dediğim gibi bendeki yazılıma göre konuşacak olursam sizin anlattığınız şekilde her iki çekimde de iso ve shutter değerleri manuel ayarda çekmiş oluyorum (enstantane otomatik değişmiyor)
@VYC Majoris hocam otomatik modda birden çok fotoğraf çektiğine dair kaynak varmı? Çünkü binning olayı farklı bir konu bildiğim kadarıyla birden çok fotoğraf çekilmesi şeklinde işleyen bir teknik değil, piksellerin gruplama yapılarak örneğin dört pikselden bir süper piksel meydana gelmesi temeline dayanıyor.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @VYC Majoris , @tolyo
T
5 yıl
Çavuş

Bas mid ağırlıklı sevenler soundmagic e50 tercih edebilirler.
E80 kullanıyorum 30 saate yakın burn in oldu.
Önceden sennheiser hd 4.40 kullanıyordum.
E80nin basları tam yumruk değil doğru ama 30 saat sonrası dac bass modunda gövdeli oluyor.
Vokaller çok temiz.
Jazz R&B klasik dinleyenler kaçırmasın.
Bass sevenler e50 tercihinde bulunabilir.
Ama bütçeniz varsa e80 alın vokaller gerçekten çok temiz.
Belli bir süre sonra bası size tatlı geliyor.
Tidal da 96 khz ve yukarısı parçalarda baslar yumruk ve gövdeli ama hifi lerde bass moduna almak zorunda kalabilirsiniz.
Burn in bitene ya da alışana kadar.
Satılık iki sennheiserım var.
Birisi hd 4.40 1 yıl garantili.
Diğeri cx 300-ii hiç kullanılmadı.
Düşük bütçeli yüksek empedans arıyor ve bas seviyorsanız soundmagic e50 düşünebilirsiniz.51 ohm



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
5 yıl
Teğmen

Ölü piksel testi yapılmalı şayet ölü piksel varsa ve günlük kullanımda göze batmıyorsa iade edilmesini şahsen mantıksız buluyorum, imei kontrolü yapılmalı, garanti distribitör mü ithalatçı mı kontrol edilmeli.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cansermo
K
5 yıl
Yüzbaşı

bende acaba telefon a virüs mü girdi diyordum bir ara çarpı filan da gözükmedi forumu göremedim

inşallah tıklayınca video abonelik siteleri de eklenmez



bu arada hızlı şarj çokta hızlı değil diyenler vardı ama baya hızlı %15 den 100 e 1saat

sürdü..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @atabey444
O
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

2700e amazondan alinir mi? Kronik problemi vs var midir? Mi8 le kiyaslardak nasildir?
Mi8 daha yeni bir işlemciye, daha büyük bir ekrana ve şayet oyun oynayacaksanız daha hızlı bir cihaz.

V30+ Daha fazla hafızaya ( H.Kartını da hesaba katıyorum) Daha iyi bir ses deneyimine ve daha iyi bir Video Performansına sahip.

mİ8 daha ağır, V30 suya ve toza dayanıklı ,Mi8 ise Suya dayanlıklı ama sıçrama dahilinde ( Testlere dayanarak söylüyorum)

ikisinin de Fotoğraf kalitesi iyi diyebiliriz ( Yapay zeka Mevcut) Ama geniş açıdan dolayı ben V30+ tercih ettim. Aynı zamanda LG'de Api2 açık, Google Cam yüklenince kamera özellikle gece modunda daha iyi olabiliyor.

Ayrıca biraz önce bahsettiğim gibi Video Ses kayıtta V30+ daha iyi kesinlikle.Lg Kamera ve Video yazılımında çok iyi. Özellikle Konser, Maç gibi yüksek desibelli ortamlarda Video ses kalitesi LG'de muazzam. Mi8 Distortion bir kayıt sunuyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Yüzbaşı

bu adaptoru ekleyince ne oluyor ses performansında bir değişiklik oluyor mu bir de h3 ten memnun musunuz


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yahyademirci
K
5 yıl
Yarbay

Mi 8 3100 lere kadar düştü v30 2900 diye düşünürsek güzel bi tercih olabilir ama yurtdısında v30 daha palallı satılıyor.

Soran arkafaş için söylüyorum önceliğiniz kameraysa mi8 ses ise v30



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
5 yıl
Teğmen

Htc nin batarya, ısınma gibi sorunları olmasa hiç düşünmeden onu alırdım. Htc nin o ses kalitesine alıştıktan sonra bu sönük kaldı. Bir de güzel bir kulaklık alıp denemek lazım herhalde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ugarb
K
5 yıl
Yarbay

Yotubeden secreen test yazın tam ekran yapın renler tüm sayfada aynı yoğunluktamı ve eksik nokta varmı dikkatkice kontrol edin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @uthec_
K
5 yıl
Yarbay

Yahu şu telefonu neden tasarruf modu bildirim kapalı siyah ekran kullanıyorsunuz Allah aşkına ben ekran 70 parlaklık (enaz)bluetooth 4.5 g sürekli günün yarısında kişisel erişim konum açık kullanıyorum günü çıkarıyor arkadaşım 2 günde bir takınca noolcak Allah aşkına şunun keyfini çıkarın bıralın ekran süresini falan ya gına geldi artık





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 19 Aralık 2018; 21:40:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
5 yıl
Yarbay

Kamerayla çok işim yok diyorsanız piyasadaki en iyi fp ürünü hatta kamerayla uğraşan arkadaşlar var kameranın düzgün ayarlarla gayet yeterli olduğunu söylüyorlar.
kulaklık olayına gelince aux kablosuyla altifleştirilen 2. Seviye ohm modu gayet yeterli ve doyurucu olur yüksek empedans modu uyumsuz kulaklıkla gereksiz bence
Bu arada ister istemez kulaklık portföyünüzü genişleteceksiniz v30 alırsanız çünkü telefondan en iyi verimi almak isticeksiniz
Yanlız mi8 128 gb 3100 lere gelmesiyle mi8ide incelemenizi tavsiye ederim



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @PayamcalıGılfan
V
5 yıl
Yarbay

Ben bir şey almadım, elimde uzatma kabloları var zaten. Hepsiyle aux moduna geçiyor.

Takılan kulaklığın empedansına bakıyor ve ona göre modu seçiyor. Bazı kulaklıklarda empedansı zor okuyor olabilir. O tarz bir sorun yaşayan kişilerin durumu budur muhtemelen. Kullandıkları kulaklık muhtemelen 16ohm civarındadır ve düşük ses seviyesinde çalması gerekiyordur. Yüksek empedansa geçmemesi bir sorun değil yani, doğal olan o.

Ben güncelleme öncesi ve sonrası hiç bir ses farkı duymadım. Duyanı da duymamıştım şimdiye kadar. Belki sizin durumunuzda sese olumsuz etki yapan bir hata meydana gelmiştir. Neredeyse kimse bir fark duymadığına göre Dac'ın ürettiği ses ile alakalı bir değişiklik yapılmadı demek ki. Sesin jack'a gidişinde bir yazılımsal durum oluşmuş olabilir. Format atmak çözüm olabilir.




Bu mesajda bahsedilenler: @Elitforce
T
5 yıl
Çavuş

Dunu adaptörle 50 ohm altı kukaklıkla dinlerseniz ses bozulur.
Bende ara kabloya önce 64 ohm kulaklığımı sonra sennheiser hd 4.40 ı takıyorum.
Yüksek frekanslarda sesler bozuluyor.
Test amaçlı kullanmıştım o şekilde kullanmıyorum.
Dunu adaptör kullananları bekleyen bir tehlike daha var mesela ibasso it01 gibi zayıf diyaframlı kulaklıklarda kullanırlarsa diyaframı patlatabilirler.
Pek sağlıklı bir yöntem değil.
Benim tavsiyem Zaten 200 lira kulaklığa veriyorsunuz 50 lira da adaptör.
Onun yerine soundmagic e50 tercih edebilirsiniz.
Ev içinde yüksek empedanslı ikinci el bir akg monitör kulaklık kovalarsınız.Satılık iki kulaklığım var onları satıp bu yolu izlemeyi düşünüyorum.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

O
5 yıl
Yarbay

Kablolu kulaklıklar için birçok arkadaş paylaşımda bulunmuş, Onun haricinde BT kulaklıklar hakkında da tecrübelerimi paylaşmak isterim.

JBL Bt110 kullanıyorum, Asıl amacı uzun pil ömrü ile görüşme benim için.

Ama Müzik için de diğer telefonlarım Minote3 ve Mi6'da kullanmışlığım vardı. Ama V30+ Hem kalite ve hemde kazanç anlamında Cihaz Driver'ları zorluyor resmen.

Bugüne kadar 3-4 BT kulaklık ve Bu kulaklıkla 2 Telefon kullandım, Hiç bu kadar yüksek desibele çıkmamıştı.

Ayrıca kulaklıklarında özellikle Bass tonları duyamayan arkadaşlar, Plastik İzolasyon kullanıyorlarsa daha büyüğü ile , Süngersiz ise sünger ile denesinler. Küçük Plastik ile dış ses geçişgenliği artacağından Bass frekansları kaybedeceklerdir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
5 yıl
Yarbay

Vauvvvv hayırlı olsun hocam merakla bekliyoruz

D&r da beats solo ve studio 3 demo koymuşlar denedinizmi hiç aynı klasman değil tabi ama onları denediyseniz verdiği keyifleri kıyaslayın lütfen

Bende beatsden daha sağlam kulak üstü var şu anda



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @atabey444
Y
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: erdemszk

merhaba , bildirim kısmına LG HEALTH yazısı geldi (adım sayar). Nasıl kaldırabiliriz acaba ?

Bildirim cubugunu cek, ustune basili tut



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >