Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
53
Cevap
158809
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: LG TV ses var görüntü yok (3. sayfa)
X
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: barbarosse33

benim de lg smart tv 740s modelinde ses var görüntü yok. lg logosu başta geliyor sonra görüntü kayıp. cep telefonu feneri ile tv ekranına yakından bakınca hafif bi görüntü gözüküyor. servisi arayıp bi ton para vermek istemiyorum. kendim yapacağım becerebilirsem. daha önce de ekran kartı yanmıştı aynı tv de. 550 tl ödemiştim. yeter artık bıktım. lg tv almayın lütfen. çok adi imiş. zaten lg g3 cep telefonun da ekran kartı yandı çöpe attım 3 sene önce.bir daha lg den elektronik almam
Geçmiş olsun. Eliniz yatkın ise yapın.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Onbaşı

Mrb arkadaşlar.bendede LG 40UB800V TV var.goruntü gitti.acılırken logo gelmiyor.yoğun ışık tuttuk ama görüntüde yok.servis yüzde 70 ekran diyor ama ekrana zarar verecek hiçbir şey yapmadık sadece kuru bezle nazikçe siliniyor alındığından bu yana.sizce sorun ne olabilir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Onbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın > bunlar açılmadan ve açıldıktan sonraki görüntüsü



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Onbaşı

Açılmadan siyah açıldıktan sonra lacivert bir görüntü oluşuyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl
Yüzbaşı

Aynı sorun bende de var. 450 tl civarı bor problem olabilir dediler. Baktıktan sonra net bir cevap vereceklermiş. Ben 8 9 yıldır kullanıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl
Yüzbaşı

Biraz önce arayıp, panel arızası var. 6000 tl tutar demişler. Normal midir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
4 yıl
Çavuş

Aynı sorun benim LG 42LA640S model televizyonumda da olmaya başladı ama ekran tamamiyle kapalı değil. Televizyon açıkken aniden kapanıyor ses geliyor ama görüntü gidiyor sadece ve görüntü gittiğinde kumandadan sesini kısabiliyorum televizyonun. Fişi çekip takınca görüntü geliyor. 2 günde 3 kere filan oldu bu bir şeyin habercisi mi acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 yıl
Yüzbaşı

Yaptırdınız mı acaba durum nedir




Bu mesajda bahsedilenler: @lord1234
G
3 yıl
Çavuş

Konu hort ama lf650v modelinde yaşayan var mı? TV yaşlı olmasına rağmen çok az kullanıldı belki normal bir ailenin 1 yıl kullanıldığı kadar. Açıldığıktan itibaren hiç görüntü gelmiyor ses var. Napabilirim anakart mı gitmiştir ne masraf çıkarır?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
3 yıl
Yarbay

Anakart değil, Led bar gitti. Anakart gitse ses de gelmezdi. Benim 1 sefer başıma geldi. İstanbulda gürbüz gruba bağlı lider servis denilen terbiyesizlere yaptırdım. 1 sene gitmedi, yine aynı arızayı verdi. Kendim internetten led bar aldım. Bugün takacaktım ama bir tanesi yanlış gelmiş. Yarın doğrusunu yollayacaklar. Cuma günü inşallah takıp testimi yapacağım. İnternette videoları var. Yapabilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @gyrocu
X
3 yıl
Yarbay

Evet arkadaşlar internet üzerinden aldığım led barı taktım ve sonuç harika. Biraz dikkatle çok kolay yapabilirsiniz.



P
3 yıl
Yarbay

Arkadaslar merhaba konuyu bende hortlatip sizden yardım ve tecrübelerinizi bekliyorum..
Elimde lg 42 lf 580 N modeli smart monitör var yaklaşık 5 yıl oldu alalı.. dün ps oynadıktan sonra uyduya geçip tv izledim geri ps i açıp oynarken ekran gitti ses geliyordu fakat birkaç kez açıp kapattım bu sefer sadece güç ışığı geliyordu.. Sabah açtım tv açıldı fakat bir müddet sonra tekrar görüntü gitti ses gelmeye başladı.
Simdi açtığımda da lg amblemi geliyor sonra ekran gidiyor..
Tv belli aralıklarla açılsa dahi ps e geçince ekran tekrar gidiyor sadece ses kalıyor.. sizce servis çağırıp ariza tespit mi yaptırayım kaça patlar bize bu tamir..yoksa direkt Led panel mi alayım bende..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 yıl
Er

2016 yılında 3000 liraya aldığım televizyonun tamiri için bugün 9750 TL. istediler.

LG 60 inch televizyon. Sorunu, ses var görüntü yok.



X
3 yıl
Yarbay

Jpntek diye bir site var. Gittigidiyordan da satış yapıyorlar. Önce telefon açın firmaya. Sizden TV bilgilerinizi ister. Sonra uyumlu Led bar bilgisi verilir. İnternette Led bar değişim videoları var. Ben benim TV için video buldum. 32la620s. Büyük ekran için de aynıdır. Başka modeller farklı mı bilmiyorum tabii. Ama videoyu kesinlikle bulun. Çok uğraştırmıyor ama dikkat önemli. Kolay gelsin.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.