Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4823
Cevap
310860
Tıklama
31
Öne Çıkarma
Cevap: LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (179. sayfa)
K
3 yıl
Yüzbaşı

26 Kasım günü Vatandan almış olduğum 55'' G2 dün itibariyle (nihayet) teslim edildi ve kurulumu yapıldı.

TV nin duvar askı aparatı bence çok iyi. Duvara sıfır duruyor TV ve istenildiğinde öne sağa sola hareket ettirilebiliyor.

Ses, açıkçası çok büyük bir beklentim yoktu ama bana bir TV için gayet yeterli geldi. Bir soundbar gibi elbette değil ama bass kendini hissettiriyor. Ancak TV de ses için iki kurulum opsiyonu var. Duvar veya stand kullanımı için. Ben duvar kullanımını seçtim ve seste bariz bir güçlenme oldu. Şimdilik ses benim için yeterli gibi. İleride belki bir soundbar takviyesi düşünülebilir.

Görüntü, TV akşam kurulduğu için çok detaylı inceleme vaktim olmasa da ilk izlenimlerim gayet iyi. Ben Pioneer Plazma kullanıyordum ve görüntüsü kalitesi (bilen bilir) çok iyidir. G2 nin hem TV (digiturk) görüntüsü oldukça iyi geldi bana.

Bilgisayarı TV ye baglayıp Netfilix'i (evde internet problemli olduğu için Netfilix uygulaması üzerinden bilgisayarıma indirip izliyorum) açtım. İndirmiş olduğum bir iki diziyi açtım ama üyeliğim SD (standart) olduğu için pek bir etkilendiğimi söyleyemeyeceğim :)

Youtube dan 4K bir video açtım TV coştu açıkcası :)

Bu arada TV hemen yazılım güncellemesi yaptı. Bazı arkadaşlar güncellemeden sonra ses ve parlaklıkta azalma gözlemediğini yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Şu an için bu konuyu değerlendiremiyorum.

Henüz hiç bir ayar yapmadım. Resim modu standartta. Rtings ve HDTV nin ayarlarını kontrol edeceğim.

Yalnız daha ilk günden 65'' mi olsaydı acaba diye düşünmeden edemedim :)

Şimdilik bu kadar, kullandıkça deneyimlerimi yazarım.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
3 yıl
Yüzbaşı

Bu arada Opet kampanyası için fatura ve servis formumu yükledi. Başvurunuz alınmıştır diye bir de numara verdi.
Bundan sonrası nasıl oluyor, puanlar otomatik mi yükleniyor 15 gün içinde ? Yüklendiğine dair bir mesaj gelmiyor demişti bir kaç arkadaş forumda..
Sanırım telefon numarası ile kullanabiliyoruz.



S
3 yıl
Yarbay

Bende XF9005 var, ayarlarını yaptıktan sonra parlaklığı 20'de kullandım ve gayet memnunum. C2'nin beni üzeceğini sanmıyorum. C2 almasaydım Sony'nin Q Oled alırdım fakat ona da %70 fazla para vermeye değer mi emin değilim. Her cihazın iyi ya da kötü yanları var, akşamları 1-2 saat film izleyip gündüz oyun oynamak için C2'nin en iyi cihazlardan biri olduğunu düşünüyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @RNNN
B
3 yıl
Yüzbaşı

Bende keşke 65" inç alsaydım diyenlerdenim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KORO
K
3 yıl
Yüzbaşı

walla maalesef ben de :) ama çook fiyat farkı var G2 65'' için..insaf yaa...




Bu mesajda bahsedilenler: @Bombus
S
3 yıl
Çavuş

iyiki geçen hafta 65 almışım keşke 77 alsaymışım diyorum




Bu mesajda bahsedilenler: @Bombus
K
3 yıl
Yüzbaşı

Konuşmak için belki erken ama panel güzel gibi..Bu akşam biraz daha kurcalayacağım..
Hangi görüntü ayarını kullanıyorsunuz ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sofist48
S
3 yıl
Çavuş

Herhangi bir ayar yapmadım mevcut ayarlar ile devam standart ve ılık kapalı olunca karanlık mod da kullanıyorum pek vaktim de olmadı açıkçası



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @KORO
K
3 yıl
Yüzbaşı

dün gece ışıkları kapatıp karanlık modu denedim. standart modda detaylar daha belirgin ama karanlık modda da renkler daha bir sinema perdesi renklerine yakın gibi geldi..alışıcaz zamanla :)



W
3 yıl
Çavuş

Selamlar 55cs6 tvim var total kullanım süresini nereden görebileceğimi bi türlü bulamadım servis menüsünde bile yok yada ben göremedim bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
3 yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Arkadaslar lg oled 55c7 tv sarilari yesil gosteriyor. Ozellikle ekranin ortasinda. Sizce solda falan sari gorunen renk ortada olunca epey yesilleniyor. Buna benzer bir sikinti yasayan var mi? Y da bu sorunu giderebilecek tamirci tanidigi olan var mi? Resimlerde brezilya nin formalari yesil gorunurken arkadaki sarilar duzgun gorunuyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
3 yıl
Binbaşı

C3, G3 serileri Ces 2023 de tanitilacakmis cok az zaman kaldi ama ne kadar fiyat ve kalite farki olur acaba. G2 veya C2 alinir mi sizce bu siralar yoksa ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
3 yıl
Yarbay

buna dün bende dikkat ettim ama zaten forma renkleri fosforlu yeşil gibi duruyor. Renk paleti farklı, klasik sarı değil.




Bu mesajda bahsedilenler: @tsulhan
B
3 yıl
Yüzbaşı

LG G2 duvara asıp kullanan arkadaşlardan sesi boğuk diyenler. Ses ayarlarında, ses duvar mı yoksa sehpa mı seçili kontrol etsinler. TV duvara asılı ise duvar seçeneğini seçin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 yıl
Yüzbaşı

aynen öyle..duvar modundan sonra ses çok fark etti..ben sesten çok memnunum..
hatta dün ilk defa netflix UHD üyelik yapıp dolby vision dolby atmos film izledim..
özellikle ses (bence) gayet iyiydi..
Dolby vision filmi algıladıgında TV otomatikman home cinema görüntü moduna geçti, gerçi başka görüntü modlarını seçmemize de izin veriyordu..
Ben TV nin bir bildiği vardır diye home cinema modunda izledim..sanki sinema perdesine yakın bir görüntü vardı..
Keşke imkan olabilseydi de 65 alabilseydik :)))




Bu mesajda bahsedilenler: @Bombus
B
3 yıl
Yüzbaşı

Tanıtıldıktan hemen sonra satışa çıkmıyor. 5-6 ay var satışa çıkmasına, fiyatın oturmasını için de bir süre beklemeniz gerekir.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Nuroxy
S
3 yıl
Yarbay

LG oled televizyona uzatılmış 5 yıl garanti tavsiye ediyor musunuz. Servis büyük cihazlar pahalı olduğu için yaptırmamı önerdi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 yıl
Yüzbaşı

Vatandan Lg oled cs 55 modelini artı 3 yıl garanti ile 26 bine aldım. 2 bin opet kampanyası ile 24 bine geldi.

C2 ile cs arasındaki farkı bilen var mı arkadaşlar. Epey sitesinde pek bir fark görmedim. Teknik puanları aynı ikisininde.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 yıl
Er

Arkadaşlar LG Oled a2 aldım.İnternette kullanıcı yorumlarına çok denk gelmedim.Sizce bu televizyonu almakla mantıklı bir iş mi yaptım para mı heba mi ettim değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler 😀



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.