Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
371
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG HB1100MK Vınlama sorunu(Video geldi)
J
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yaklaşık 2 aydır kullandığım HB1100MK yı servise göndermek zorunda kaldım.

Aldığım günden beri center hoparlörden gelen vir VINNNNNNNN sesi vardı.

Bu vınlama sadece ses tamamen kısık iken, yada mute açık iken, bağlı cihazlardan ses sinyali gelmezken(mesela ps4 de oyunun menüsünde hiç ses yoksa), hatta tüm cihazların bağlantısını kestiğimde(kablolar takılı değilken) gelen bir gürültüydü.

Ses 1 bile olsa gelmiyordu. Subwoofer kablosunu çıkarınca da gelmiyordu, subwoofer yerine ne takarsam takayım, başka subwoofer, hoparlör vs. yine ses geliyordu.

BEn de artık durumu LG ye ilettim, cumartesi günü servis geldi, test ettiler. Onlar da sesi yakaladı.

Bu ses her zaman gelen bir ses değil, cihaz açıldıktan 10 dakika kadar sonra başlayan, eğer sesin gelmesine izin verirsem(yani mute halindeyken mesela) yavaş yavaş azalan bir ses.

Yine ses geliyorken cihazı kapatıp açarsam kesilen fakat saatler sonra yeniden gelen bir ses.

Ben de videoya çektim sesi. Ancak vimeo ısrarla yayınlamadığı için şimdilik paylaşamıyorum, sorunu çözünce paylaşacağım.



Servis en az 1 hafta 10 gün kendilerinde kalması gerektiğini söylüyor sistemin, digiturk, ps4 vs 1100mk üzerinden tv ye gitti ve tv ünitem yüzünden kablolara erişmenin çok çok zor olması sebebi ile tv siz kamış durumdayım.

Rezillik diz boyu. Anlamadığım, servis görevlileri sesi duyduğu, bunu videoya aldığım ve dinlettiğim neden 10 gün bekletiyor test için.

Ses gelmiyor deyip iade etseler, sesi duymamış mı olacaklar? E daha önce LG HT902TB vardı, tam 7 yıl kullandım en ufak bir sorun yoktu.

Vallahi çok canım sıkıldı bu işe. Ne yapsam bilmiyorum.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >