Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6830
Cevap
543625
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: ★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (29. sayfa)
F
5 yıl
Binbaşı

Beyler nerde kaldı bu güncelleme?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl
Çavuş

Arkadaşlar telefonu alalı tam 3 ay oldu. 3 sene Lg g4 kullandıktan sonra batarya problemi yüzünden buna geçmek durumunda kaldım. Telefonu almayı düşünenler için. Sarjı 1 günü çok rahat çıkarıyor .3000 mah sd845 ile iyi optimize edilmiş. Ortalama 6 saat ekran süresi alıyorum 2k da kullanmama rağmen. Enerji tasarrufu kapalı. Telefonun ısınma, donma gibi problemleri yok. Gel gelelim kameraya. Telefonun çol güzel kamera modları, çok eğlenceli ve çok fazla özellik var. Sizi bu konuda tatmin eder fakat. Fotoğrafın kalitesi ki bu fotoya zoom yapınca ortaya çıkıyor... Lg g4 bundan daha iyi fotoğraf çekiyordu. Yaklaşık 350 foto, 50 video çektim. Fotoğraflar canlı ve güzel duruyor fakat yaklaşınca tam bir felaket çamur gibi. Ön kamera eh işte. Ben telefonda kameraya biraz fazla önem verdiğim için biraz hayal kırıklığı oldu. Telefon almayı düşünenler kamera önemli diyorsanız huawei, samsung veya oneplus a yönelin. 1000 lira fazla verin daha iyi foto çeken telefon alın. Diğer özelliklere bakarsak ta fiyat performans olarak bu telefondan daha iyisi yok bence. Fotoğraf 2. plandaysa sizin için düşünmeden alın. Sağlam telefon ve günlük kullanımda sizi yarı yolda bırakmaz. Daha işyerime sarj aleti götürmedim hiç. En kötü 5 saat ekran süresi alırsınız. İyi forumlar herkese



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
5 yıl
Çavuş

Benim z1 1 senede ısınmadan dolayı çöp oldu. Batarya 2 kere şişti. Lg g7 de zerre ısınma yok. Bugün 150 ye yakın foto ve video çektim. Hatta yağmuru da yedi telefon. Yüksek ışıkta kullandım açık alanda yine de ısınmadı. Donma ve kasma zaten yok. 2800 e alınır tavsiye ederim. Bütçen 2000 felansa redmi note 7 felan bakabilirsin...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @CR7_35
C
5 yıl
Yarbay

emir kipi kullanarak cevap yazmanız ne hakkınız ne de haddiniz değil öncelikle. 2. si oyun oynamayan standart bir kullanıcının sd845 umurunda bile olmaz, ilk sorduğu sorulardan biri pili ne kadar gidiyor olur, böyle bir kullanıcı için bu telefonu önerir misiniz? ya da telefona gömülüp pubg oynayan birine?

işlemcim sd845 olsun ama pili sabah 9-10 dan akşama ki ortalama yoğunlukta (çok yoğun olmasına gerek yok) bir kullanımda ikindiye şarja takarım sorun değil diyen bu telefonu alabilir. pil performansının özeti bu.

Mobil veri ya da wifi açıkken pil su gibi akıyor, oyun yokken. Üç beş sayfa geriye giderseniz pil tasarrufu modu ile çözümler arayan bir çok kullanıcının yorumları ile karşılaşırsınız.

Aldığımdan beri orta ayar güç tasarrufunda ve ekranı fullhd de kullanıyorum. Oyun oynamıyorum ve yorumum bu şekilde. güç tasarrufu modu ile sd 845 ne kadar anlamı o da ayrı bir konu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sivert
N
5 yıl
Binbaşı

Eylülden beri kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım, bu paraya alınabilecek en iyi cihaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ArdYgt
H
5 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: ArdYgt

Arkadaşlar ben g7 thinq almayi düşünüyorum ama size bazı sorularım olacak lütfen bunları tarafsız ve doğru cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden sağ olun

1)Şu ana kadar hiç bir kronik sorun oldu mu

2)kronik sorun harici sorun oldu mu

3)bir yerde bootloap olmuş yazıyordu doğru mu

4)ben telefonda oyun oynar instagram girer film izlerim kamera fazla önemli değil beni sevindirir mi

5)hesiburada da bittibityor saticisi 2850 e satıyor güvenilir mi(sizin güvendiğiniz yer varsa yazabilirsiniz)

Arkadaşlar bunu cevaplarsanız kafamdaki bütün sorular gidecek lütfen cevaplayın
1-Bildiğim yok
2-Ben de olmadı bildiğim yok
3-bilmiyorum
4-orta seviye her tel bunlarda seni sevindirir lg g7 ise güldürür:)
5-güvenilir, ben n11 den aldım...

Ek olarak: Lg g7 amiral gemisidir, kamerası gayet iyidir, işlemci gpu a laf edilmez, ekran gayet iyi, ses özellikleri süper hatta lider, Tek sorun batarya diyorlar bana göre eğer bir tel iki gün götüremeyecekse 300 ma 500 ma fazla olmuş 1 saat fazla ekran süresi vermiş önemli değil. Sonuçta yatarken şarja takacaksın... Deli gibi tel kullanmıyorsan günü rahat çıkarıyor. Bence süper bir tel düşün me al derim...



O
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

Sağ üstte üç noktalı menüyü tıkla. Yasal bilgileri tıkla. S.Doctor için yasal bilgileri tıkla. Aşağıdaki "kabul ediyorum"'un tikini kaldır. Kabul et. Tamam'a bas ve ayrıl de.

Bende en büyük ve bariz fark şu oldu. Menülerde, uygulamalarda uzun süre gezinti yaparken ana ekran tuşuna basınca ana ekran hem geç, hem de geçiş animasyonu frame yaparak geliyordu. Ayrıldıktan sonra hiç öyle bir şey olmadı.

Bir de son uygulamalar tuşu ve açılışı daha hızlı çalışıyor. Ve uygulamalar arasında geçiş daha hızlı.

Ve genel olarak telefon biraz daha hızlı.

Alıntıları Göster
arka sayfalarda kaldığı için gözden kaçmış olabilir ancak kesinlikle işe yarıyor.



İ
5 yıl
Teğmen

Kamera bariz kötü iyi denemez orta seviye xiaomiler bile bundan iyi resim çekiyor kameradaki yakınlaştıkça ortaya çıkan yağlı boya gibi kalite iğrenç görünüyor elimle çizsem daha iyi görünecek bir fotoğraf gibi görünüyor 5 aydır kullaniyorum stabil düzgün çalışan bir gcam de portalayamadılar fakat yavaş ve sorunlu olsa da stok kameraya göre yine iyi kalitede resim çekiyor g5 lg nin son iyi kameralı telefonuydu g6 da da resim kalitesi kötüydü ve yavaştı g7 de de aynı kalitesizliği devam ettirmişler fakat kamera dışında herşeyi mutlu ediyor kablosuz şarj ekran süresi, ekran ve ses kalitesi vazgeçilmez hale geliyor ama bu kamera gerçekten tahammül edilecek gibi değil zoom yaptıkça telefonu atasım geliyor nasıl bu kadar kalitesiz resim çekiyor aklım almıyor rakiplerinin çok gerisinde mobil fotoğrafçılıkta adeta çığır açan bu firma nasıl kendini geliştiremez ve daha geriye gider anlamıyorum yılların lg kullanıcısıyım sempatim de var markaya fakat net olmamış, kamera bu telefonu yazık ediyor aslında suç kameranın da değil iğrenç stok kamera yazılımının



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: BLueSouL25

Arkadaşlar kulaklık alıcam önereceğiniz f.p ürünü varmı acaba
Aliexpressten kulakici
kz ed9
Memt x5s
Kulakustu 50 ohm icin
Superlux hd668b



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Ork Glr

hepsine cevap vermezseniz de bildiklerinizi söylerseniz çok sevinirim.

Alıntıları Göster
Bu ikisi arasinda kalacak bir sey yok. Daha fazla para verip daha iyi bir telefon alacaksiniz. Ben hic bir telefonun 5 yil tam anlami ile idare edecegini sanmiyorum... Bu kadar uzun kullandiginizi varsayarak Orta seviye islemcisi ile note7 cok daha erken zamanlarda sistem ihtiyaci surekli artan programlar karsisinda zorlanmaya baslayacaktir.

Servis olarak onceki iki lg telefonumda g2 - v10 istanbul da vintek ile muhattap oldum her hangi bir sikinti yasamadim... G2 de ekran ve kamera cami degisti, v10 da ekran ve anakart degisti v10 icin yeni revizyon bir anakart gelmisti ikisi de halen yasamina devam ediyor telefonlarin.

Bir elektronikci gozu ile degerlendirirsem g7 de ciktigi andan itibaren bildirilen ciddi veya tekrarlayan bir sorun gozukmuyor... Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer misali lg ciddi bir termal ekipman yerlestirmis telefonun icine, ayrica yazilimsal olarak gerekli hallerde arkaplanda declock olabiliyor anladigim kadari ile telefon, ekran yanigina ve asiri isinmaya ek baska bir onlem olarak maximum nit e telefonun belli bir sure izin vermesi ornek verilebilir.

Mil810-ip68 sertifikali bir telefon, saglamlik acisindan eksigi yok... Jerryrigeverything youtube kanalinda redmi note 7 ve g7 nin strech ve bend test videolarina bakabilirsiniz... İzlerseniz bu konuda bir yoruma gerek dahi olmadigini anlayabilirsiniz...

Pil suresi icin yorum yapamiyorum, ben evden is icin 7.20 de cikiyorum, aksam 18.30 gibi donuyorum 90 dakika ekran suresi kullanim, 20 dakika konusma ile yuzde 60 70 arasi eve donuyorum... Yollarsa iste vs 4 saat pubg oynayan birini sarj acisindan tatmin etmeyebilir... Bu yazdiklarim bir oneri falan degil, ben sadece kendi kullanici deneyimlerimi aktariyorum... Eminim fiyatina gore note7 de guzel telefondur diye dusunuyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
5 yıl
Yüzbaşı

Merhaba Arkadaşlar hepsiburada dan mavi LG G7 ile aranıza katılıyorum okuduklarım içinde kötü yoruma pek rastlamadım ilk android telefonum olacak tavsiyelerinizi dinlemek isterim iyi akşamlar.



K
5 yıl
Binbaşı

bence samsung evo serisine bakın.




Bu mesajda bahsedilenler: @setbys
M
5 yıl
Çavuş

Galaxy a70 meizu 16th ve lg g7 arasında kaldım ne önerirsiniz arkadaşlar?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
5 yıl
Teğmen

Hepsiburada bittibitiyor magazasundan 2780 aldım.g2 kullandım uzun süre hiç sıkıntı yaşamadım.3-4 ve 5 serisinde yaşanan problemlerden sonra telefonu kullandığım kısa sürede sıkıntı çıkartmadı.mortal kombat savaş oyununda en yüksek ayarlarda ısınma kasılmada yaşaöadım.ekran şu an en yüksek ayarda ve 150 den fazla uygulama yüklü.grafik ve performasta, ekranda sıkıntı yok şu ana kadar.pil konusunda fazla kullandığım zamanlar zaten kısa zamanda % olarak yetecek şarj doldurulabiliyor.nerdeyse herkeste ek powerbank var.5000 mah küçük bir tane almayı düşünüyorum.sebebi fazla resim video oyun falan oynarsam tedbir olsun diye.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
5 yıl
Yüzbaşı

Batarya degisimi yapiyordu g3 g4 g5 zamani ucretsiz. Bu telefonda nasil olur bilmiyorum. 2 sene yaklaşsinda bakariz. Ozamana disarda kaliteli biyerden yaptir. Bu isi servisten daha iyi yapan insanlar var emin olabilirsin. Ama servise batarya ölmeye yakın verilirse ucretsiz degisim olur diye tahmin ediyorum. Benim tavsiyem tamamen ölene kadar kullanmak. Çünkü batarya degisimi suya ve toza olan dayanikliligini yitirmesi anlamina geliyor. Fabrikasyon gibi hic bir yer toparliyamaz bence.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @okaneo
A
5 yıl
Onbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar pir güncellemesi yapabiliyor muyuz burada yayında yazıyor yani gelecek mi oluyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
5 yıl
Binbaşı

Boyut olarak çok fark yok. Ankerin nodellerine bakın bence. Pişman olmazsınız. Mah değerleri düşük oluyor biliyorsunuz. Gerçek değerler değil onlar. O yüzden 10000 mah 8000 gibi olacaktır. Bu şekinde düşünün.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @evren79
N
5 yıl
Çavuş

Kardeşim yoğun ofis ve WhatsApp kullanıyorsan seni sabah 8den öğlen 3 e kadar çıkarır benim tahminim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @korayakbiyik
C
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: korayakbiyik

Bende sizinle aynı fikirdeyim.
Bataryayı 3500 yapsalar ne olurdu hala anlamış değilim.
Bende A50 ile G7 arasında kaldım.
Mate20lite 'ın ekranı parlaklık %100 açık olduğu halde A50'nin yanında sönük kalıyor. Tek hoşuma gitmeyen nokta bu oldu.
G7 de alırsam ve sıkıntı çıkarsa geri iade süreci baya sıkıntılı bildiğim kadarıyla.
Diğerlerini en azından mağazadan teslim alırsam o anda iade imkanım var. İnternetden ise baya sıkıntılı bir süreç iade süreci.
Sadece WhatsApp ve Chrome kullanımı, Sabah 8de çektim şarjdan ve gayet iyi gidiyor tabi ekranı 1080de kullanınca.

2k da kullanırsanız ekranı 1 gün yetmez 1080de çok rahat 1 gün yetiyor
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 9 Temmuz 2019; 15:14:33 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.