Merhaba. Bir süredir DE hatası alıyorum belirttiğim modelde. Kapağın alt tarafına sertçe vurarak çalıştırmak zorunda kalıyoruz. Kapak çeperini temizledim ama sonuç değişmedi. Kimisi makineye reset at dedi. LG ile görüştüm resetleme ilgili net bir bilgi vermedi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bir süredir DE hatası alıyorum belirttiğim modelde. Kapağın alt tarafına sertçe vurarak çalıştırmak zorunda kalıyoruz. Kapak çeperini temizledim ama sonuç değişmedi. Kimisi makineye reset at dedi. LG ile görüştüm resetleme ilgili net bir bilgi vermedi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 16 Ağustos 2018; 12:51:41 >